Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok böyle değil işte - enkaz değil henüz .

florya bunların planlamasıyla start alırsa enkaz olacaktı çünkü ordan gelen BB ye ve şimdi girilen maliyetlere kısmen yakılacaktı.

2 senelik loca koltuk satışı - boey satışı + üzerine seçime kadar ceplerde akrep bulundurarak seçim kazandılar . Gs nin uzun süredir en gelirli sezonuydu - belikde en falzası.

burda fatal bir çatırdama yaşanmadı henüz - Florya işi zararına imza atılıp başlanmadan Erden Timur gelirse , hemen olmasa bile düzlüğe çıkarız.

Bu florya işinde milyon milyarlardan bahsedilirken bi anda 250-350 milyonlara rakam düşüverdi Adnan Polat ve Dursun Özbek aynıdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İki seçenek var.

Transfer sürecini yöneten kişiler gerekli networke, bilgiye ve tecrübeye sahip değil. Prosedürleri ve tabiri caizse işin raconunu bilmiyorlar. Başka türlü elinde parayla bu kadar rezil olmak mümkün değil.

İkinci seçenek bunların hepsinin birileri tarafından kasıtlı yapılması. Kulüp içerisindeki klikler birbirlerine karşı hamle yapıyor olabilir. Kendileri yükselmek yerine başkalarını aşağıya çekiyorlar. Belki de tamamen hain tek amacı zarar vermek.

Keşke sonu 2005-06 sezonu gibi bitse şu sezonun. Kadrolara bakıyorum ayni şu anki döneme benziyo. Fb orta sahası uçuyor. Bizde orta sahada tek ilic biraz da saidou var. Umarim sonu öyle biter yav

İki seçenek var.

Transfer sürecini yöneten kişiler gerekli networke, bilgiye ve tecrübeye sahip değil. Prosedürleri ve tabiri caizse işin raconunu bilmiyorlar. Başka türlü elinde parayla bu kadar rezil olmak mümkün değil.

İkinci seçenek bunların hepsinin birileri tarafından kasıtlı yapılması. Kulüp içerisindeki klikler birbirlerine karşı hamle yapıyor olabilir. Kendileri yükselmek yerine başkalarını aşağıya çekiyorlar. Belki de tamamen hain tek amacı zarar vermek.

Uğur doğru diyorsa ki ben şu son transfer rezilliği olayları ve Cenk Ergünün Osimhem röportajı sırasındaki ben yaptım dercesine hal hareketlerini de göz önüne alarak kendisine hak ta verdim. Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu birbirinin altını deşiyor bunun başka açıklaması yok

Bu florya işinde milyon milyarlardan bahsedilirken bi anda 250-350 milyonlara rakam düşüverdi Adnan Polat ve Dursun Özbek aynıdır.

tamam işte - o projenin çıkışı Erden Timur orjinalde
Burak Elmas ile ilk adımı atıyorlar (o dönem ET basket takımına ve stada sponsorda oluyor)

o işin beyni zaten erden timur - 3le bölüp 5 e çarpıp konuşanlardan değil.

gerekirse taahhüt eder , şirketini bile riske atar sonucunda GS kazanacaksa.

SON 24 SAATİN İÇİNDEYİZ @Oral Sevmez

23 saat 52 dakika.

(niye panik yapalım üstad postunu arayamayacağım - 63 saat diye epey rahattın)

Beyler bunu bütün kalbimle söylüyorum inşallah adam felan almadan gelirler bu saatten sonra gelecek adam oliveirayı bile bize aratır. Bu saatten sonra yönetimi ve OKANI savunan adam benim gözümde NET Galatasaraya ihanet ediyordur.
Şimdi Okan ne alaka yahu derseniz yönetimi savunması ilk eksisi jelert yetersiz muhabeti doğruysa bu ikinci eksisi (diyelim ki yetersiz olduğunu biliyordun neden ses etmedin. Diyelim ki bilmiyordun neden yine ses etmedin)

Normalde son gün insanın içi kıpır kıpır olur ya hani vallahi o yok içimde biliyorum bu ayyaşlar şampiyonluğu zaten düşünmüyorlar avrupayı zaten kafalarında silmişler hatta floryayı ucuzdan okutup sakallarını alıp gitme niyetindeler. İddaa ediyorum bunlar şimdi FENER ŞAMPİYON OLMASIN DA BEŞİKTAŞ OLSUN nasılsa ses çıkaran yok zaten çiftlik burası felan da diyorlardır…

bu başlıga ugramayı 4 gun once bırakmıstım. dogru karar gibi görünüyor.

jelert 3 milyon bonservis 600 bin maaş
jakops 4.5 milyon bonservis 1 milyon maaş
zalewski 6-7 milyon bonservis 1.2 milyon maaş
sara 13 milyon bonservis 1.8 milyon maaş.

fazlası var eksiği yok...

Beyler bunu bütün kalbimle söylüyorum inşallah adam felan almadan gelirler bu saatten sonra gelecek adam oliveirayı bile bize aratır. Bu saatten sonra yönetimi ve OKANI savunan adam benim gözümde NET Galatasaraya ihanet ediyordur.
Şimdi Okan ne alaka yahu derseniz yönetimi savunması ilk eksisi jelert yetersiz muhabeti doğruysa bu ikinci eksisi (diyelim ki yetersiz olduğunu biliyordun neden ses etmedin. Diyelim ki bilmiyordun neden yine ses etmedin)

Okan yönetimden daha suçlu benim gözümde bu takımın teknik direktörü utanmadan sızlanmadan her uzatılan kameraya gülerek şampiyon kadroyu koruyacağız transfer ihtiyacımız yok dedi hem de bunu o insana batan sırıtışı ile yaptı, bjk macında dank etti kafasına. İnsanlar yönetimi korudugu için boyle yaptığını düşünüyorlar safi yalan gerçekten takımı city falan sanıyordu. Çok önceden adam istemiş olsa 2 transferde çoktan gelmiş olacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt