Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hay sizin Zalevskinize de, size de. Dünya üzerindeki tek kanat oyuncusu bu veled mi Allah aşkına.

350 bin euroya Roma'da oynayan adamın kaprsileri yetti yeminle. Yok 3,5 milyon maaş, 2026 da 15 milyon serbest kalma maddesi. Bırakın almayın gelin ya gurursuz k...

Zalewski gelmesin bu saatten sonra.
Kimse gelmesin.

Bunlar zaten duramaz artık. Kulübün paraları çar çur edilmesin.

Bu arada sundan eminim bu transfer olmazsa(ins) 2025 yazinda free fbye katilir bu cocuk kostic gittigi zaman :asd:

Ya konussunlar 3 gun sonra unutulacak sey, dis basin dedigin de max italyan basini.

Gelecekte elimizi kolumuzu baglayacak harcama yapilacagina italyanlarin birkac gun dalga gecmesini rica ederim. Ha ayrica bu transferin olmamasi bunlarin gidisini de hizlandiracak her turlu win win.
Yarin baska bir oyuncuya teklif yapinca yine ayni menajerlerle karsilasmamiz yuksek ihtimal. Hayir unutulmaz iste, sorun sadece basin ile bitmiyor cunku. Bu menajer dunyasinda de bu haberler yayiliyor, her oyuncunun menajeri ne kadar beceriksiz adamlarla calistigimizi goruyor suan.

Keske bu transfer olmayinca bunlar gitse ama ondan da supheliyim. Yarin macta taraftarin bir giki bile cikacagini zannetmiyorum maalesef.

Bu kulüp tarihinde hiç böyle bir rezillik yaşamadı kardesim. Bir Allahin kulu çıkıpta siz ne yapıyorsunuz demiyor. Anca gidin ada da ucuz yemek yiyip içki için

Roma, Zalewski'ye baskı yapıyor. Bonservis kazanmadan kaybetmek istemiyorlar ve 'Ya gidersin ya da sözleşme yenilersin' diyorlar.

Zalewski Galatasaray'a gitmeyi kabul etmezse kadro dışı kalabilir. (Corriere dello Sport)

Roma, Zalewski'ye baskı yapıyor. Bonservis kazanmadan kaybetmek istemiyorlar ve 'Ya gidersin ya da sözleşme yenilersin' diyorlar.

Zalewski Galatasaray'a gitmeyi kabul etmezse kadro dışı kalabilir. (Corriere dello Sport)
Geçen mention attım sana. İyi adam mı? Bu kadar tatavaya değer mi, 10 kat maaş vermeye değer mi? Mevkisi kanat ama gol asist katkısı sıfıra yakın.

Bunca tantana, kalkan,inen uçaklar vs...emin olun boş bir uğraş, şurda hoca ve yönetimin sadece 10 günlük bir ömrü kaldı. Herşey şikecilerle kadıköydeki maçtan sonra değişecek. Ne hoca, ne takım ne de kahrolası yönetim gram ümit ve heyecan vermiyor, o şeref yoksunları çok güçlü oldukları için değil, biz saçma sapan işler yaptığımız için bizi çok rahat yenecekler. Okan hocamızın bir türlü çözemediğim muhteşem oyun planı ve taktik disiplini sayesinde olacak, Allah'ın cezası yönetimimizin, transferde güç kazandığımız için değil, güç kaybetmemizi sağladığı için yenecekler. Hepsini güzel Allah'a havale ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt