- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Soylemeyecektim ama sayılı saatler kaldı..
Rafael Leao
Hüsnü komser tutturur bunları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rafael Leao
Eli mahkum olsunPAF takim dusmani bir hocamiz var yani eli mahkum olmadigi surece oraya da bakmiyor zaten.
Orada da yaziyor, Zalewski 8 macta sol bek oynamis ama Jakobs'un 50'ye yakin maci var. Tabi oynayacagimiz sistemde nasil olur artik orasi soru isareti.Birbirine yakin topcular aslinda, bunu alacagimiza direk kanat veya sol stoper alsak olurmuṣ
Naptiklarini bilmiyorlar özetle
Ekli dosyayı görüntüle 262002Ekli dosyayı görüntüle 262003
Rafael Leao
reis başlığa sayaç konmayacak mı? bu mudur yani bize yakışann?Orada da yaziyor, Zalewski 8 macta sol bek oynamis ama Jakobs'un 50'ye yakin maci var. Tabi oynayacagimiz sistemde nasil olur artik orasi soru isareti.
bu arada bu leao kadro dışı olayı kolpamı gerçekmi?
Ne patlamasi ya gulesim yoktu sabah sabah, 25 yasina gelmis 3. sinif kanat oyuncusu bu saatten sonra neyin patlamasini yapacak? Sen Kerem ve Zaha'dan cik 3 sinif altinda olan oyuncudan birsey mi bekliyorsun bu mu planlama bu mu hedef koymak?Eli mahkum olsun
Su hocaya dunyanin yildizlari getirdin zaten, harcadi cogunu.
Almasinlar adam madam. Kullansin iste Yunusu, belki patlama yapar.
allah aşkına artık buraya moral bozucu mesajlar atmayın.
harbi yıprandım kafamda saç kalmadı. şampiyonluk falanda gidiyorsa gitsin ya yeter bir canımız varrr
Ben hala rahatım kadronun çok kötü olduğunu düşünmüyorum..
Son dakika gidip de Mario rui milandaki çöp gibi bir adam almadıkları surece başka bir beklentim yok ..Allahiniz varsa şu takima bir kazık daha sokmayın
Gerek yok.reis başlığa sayaç konmayacak mı? bu mudur yani bize yakışann?

H.sonu anlarız masonum
24 yasinda adam yav Baris ile ayni yasta.Ne patlamasi ya gulesim yoktu sabah sabah, 26 yasina gelmis 3. sinif kanat oyuncusu bu saatten sonra neyin patlamasini yapacak? Sen Kerem ve Zaha'dan cik 3 sinif altinda olan oyuncudan birsey mi bekliyorsun bu mu planlama bu mu hedef koymak?
Son gün elde kalmış çöpün de çöpü bir topçuyu alıp getirecekler. Ederinin iki katını verecekler ve 3 ay sonra bilemedin 9 ay sonra maaşını verip göndermeye çalışacağız. %99 yaşanacak senaryo bu. Ben bu şartlarda asla transfer yapmasınlar diyorum, evet. Hiçte saçma değil. Yunus yada Yusuf Demir'den daha iyisini bulamaz da getiremez de bunlar. Herhangi bir oyuncu oynasın fark etmez. Berkan da olur ben razıyım.Bu ne sacma bir soz. Jakobs, Baris'a falan birsey olsa PAF takimdan oyuncu almak zorunda kaliyoruz sol oyuncusu olmadigi icin. Hadi Jakobs yerine Jelert oynar, sol ortada kimse yok. Berkan'dan ileri top tasimasini beklersen bilemem artik.