Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde bugün transfer olacak diye bekleyip saatleri sayarken, bu beceriksizler kulübe daha fazla sokmasın diye saatin bir an önce bitmesini bekliyorum..

Alt yapıdan kadroya alabileceğimiz 2 adam var galiba. Birisi şu Gökdeniz öbürü de Efe galiba. Diğerlerinin durumu ne.? Bide forvette genç bir çocuk vardı. Recep’ti ismi galiba.

Roma'yı yakıp gelin bari.

Sevilla
Roma
Benfica

şu 3 kulübe futbolcu veren alan haindir.

Ama hala iş yapmaya çalışıyoruz 3-30'a kaptanını yarı fiyatına sattın birine gidip Gedson'u Rize üstü Beşiktaş yaptı. Talisca'yı ilk sen istedin vermedi, rakibine bedavaya kiraladı.

Diğeri (Roma) FB'nin istediği adam olunca çekilip (En-Nesyri) , Galatasaray'ın sözleşme noktasına getirdiği adamı alıyor. Kiralık sözleşmesi feshedilen adamı alıp, yedeği için seni süründürüyor. Paredes'i 2 ay bekletip alıyor.

Diğeri de Banega isterken takımına, gidip Fernando'yu kendi takımına alıp o sene seni çaresiz bırakıp şampiyonluktan ediyor.

Evet olay bu kadar basit 2019-2020 sezonunda kadroda Fernando olsa Nzonzi yerine şampiyonduk, Seri yerine de Banega yanında olsa 4 hafta kala şampiyonduk.

Bu sene de Kerem'in satılıp yerine muadilinin alınamaması ile şampiyonluk Fenerbahçe'ye satılmıştır. Şampiyon sanmam ama Beşiktaş olursa da Rafa Silva yine Benfica'da oynuyordu. Onu bırakıp senin kaptanını aldı bir de.

Eli mahkum olsun

Su hocaya dunyanin yildizlari getirdin zaten, harcadi cogunu.

Almasinlar adam madam. Kullansin iste Yunusu, belki patlama yapar.
Ne patlamasi ya gulesim yoktu sabah sabah, 25 yasina gelmis 3. sinif kanat oyuncusu bu saatten sonra neyin patlamasini yapacak? Sen Kerem ve Zaha'dan cik 3 sinif altinda olan oyuncudan birsey mi bekliyorsun bu mu planlama bu mu hedef koymak?

allah aşkına artık buraya moral bozucu mesajlar atmayın.

harbi yıprandım kafamda saç kalmadı. şampiyonluk falanda gidiyorsa gitsin ya yeter bir canımız varrr

Ben hala rahatım kadronun çok kötü olduğunu düşünmüyorum..
Son dakika gidip de Mario rui milandaki çöp gibi bir adam almadıkları surece başka bir beklentim yok ..Allahiniz varsa şu takima bir kazık daha sokmayın

yeni yönetim yeni bir hocayla bu kadro öttürür

La her şeyi anladım da biz bi ara niye stoper hermoso kovaladık

Orta saha yok kanat yok

Komedi valla:puhaha:

Ne patlamasi ya gulesim yoktu sabah sabah, 26 yasina gelmis 3. sinif kanat oyuncusu bu saatten sonra neyin patlamasini yapacak? Sen Kerem ve Zaha'dan cik 3 sinif altinda olan oyuncudan birsey mi bekliyorsun bu mu planlama bu mu hedef koymak?
24 yasinda adam yav Baris ile ayni yasta.

Potansiyelli herif bunu hep gosterdi fakat baski vs ve onunun kesilmesi yuzunden duzenli oynayamadi zaten cocuk. Bence cok sert davranilmamasi lazim Yunusa karsi, denenebilir yarim sezon kanimca.

herkesden beklerim hatta barisdan bile, ama keremden asla beklemem takimdan gitmek isteyecegini, madem kimse yerini doldurmayacakti niye yollandi?

Bu ne sacma bir soz. Jakobs, Baris'a falan birsey olsa PAF takimdan oyuncu almak zorunda kaliyoruz sol oyuncusu olmadigi icin. Hadi Jakobs yerine Jelert oynar, sol ortada kimse yok. Berkan'dan ileri top tasimasini beklersen bilemem artik.
Son gün elde kalmış çöpün de çöpü bir topçuyu alıp getirecekler. Ederinin iki katını verecekler ve 3 ay sonra bilemedin 9 ay sonra maaşını verip göndermeye çalışacağız. %99 yaşanacak senaryo bu. Ben bu şartlarda asla transfer yapmasınlar diyorum, evet. Hiçte saçma değil. Yunus yada Yusuf Demir'den daha iyisini bulamaz da getiremez de bunlar. Herhangi bir oyuncu oynasın fark etmez. Berkan da olur ben razıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt