Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.730
- 23.116
- 2.393
Bir transfer daha yattı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var, ona güveniyorlar ama bu mantık yine yanlış. Barış’ta diyecek benim nerede oynayacağım ne zaman netleşecek diye. Sürekli değişken, belirsiz bir sistem olacak. Adam henüz bilmiyor aldırdığı oyuncularla nasıl bir sistem kuracağını. Pazardan rastgele bir şeyler aldırdı. Belirli bir planı yok. Bakacak gidişata göre. Böyle teknik adamlık olmaz.Allahtan baris var saga gecir sola gecir beke gecir
Derbi oynadık mı?1 de Young Boys Maçı'nda gördük bu sistemle oynarsak ve orta sahada Gabriel Sara oynarsa rakipler her yerden rahatlıkla kaleye gelir.Orta saha için gerekli işini yapmamasını geçtim kanatlara yardıma da gelmeyen 1'i savunma anlamında.Oynarsa 10 Numara'da verim alabiliriz..Kanks abartmasanmi artik. En kötu 3lugun garanti bu leṣ ligde yav
3de 3 yaptik bile, febe macina kadar muhtemelen 5de 5 yapmis olacaz. Kac mac kaldi ligin bitmesine sunun surasinda![]()
Allaaaaaah sallaiiiiiiiiiiiii
Bunu düşündüm ne istiyorsa verecen gıcıklık olsun diye u21 de süründürüceksinZalewskiyi 5 yillik ne istiyorsa alalim kadro disi birakalim 5 yil takilsin kenarda
Cenker Baloyu aramis galiba.Mario Balotelli, Zalewski'ye seslendi: "İtalya’da Türkiye ligini kötülüyorlar ama öyle değil! Saçmalık. O ligi bilmiyorlar. Galatasaray, Roma ile karşılaşsa Galatasaray 5 atar."
bir çok örnek verdim soldan çizgiye inip yaptığı çok asist oldu son maçlarda barışın
352 konusunda zaten aynı fikirdeyiz Victor ağabey ama 442 oynanacaksa sağ kanat sara olmalı zaten bence başka kurtarırı yok o işin