Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eab024d7-8864-4ea6-992e-0be4c39deee4.webp

Şöyle kaldik ortada

sallai kesin menajer itelemesidir nasil izleyen var mi ?

Allahtan baris var saga gecir sola gecir beke gecir
Var, ona güveniyorlar ama bu mantık yine yanlış. Barış’ta diyecek benim nerede oynayacağım ne zaman netleşecek diye. Sürekli değişken, belirsiz bir sistem olacak. Adam henüz bilmiyor aldırdığı oyuncularla nasıl bir sistem kuracağını. Pazardan rastgele bir şeyler aldırdı. Belirli bir planı yok. Bakacak gidişata göre. Böyle teknik adamlık olmaz.

Teknik adamın bir planı olur. Ona göre oyuncu aldırır. Uygun olmayanı veto etmesini bilir. Ara sıra ucuza da oyuncu aldırıp parlatmasını bilir. Gözü hep 15-20 milyonluk oyuncularda ve veteranlarda olmaz.

Kanks abartmasanmi artik. En kötu 3lugun garanti bu leṣ ligde yav

3de 3 yaptik bile, febe macina kadar muhtemelen 5de 5 yapmis olacaz. Kac mac kaldi ligin bitmesine sunun surasinda 😀
Derbi oynadık mı?1 de Young Boys Maçı'nda gördük bu sistemle oynarsak ve orta sahada Gabriel Sara oynarsa rakipler her yerden rahatlıkla kaleye gelir.Orta saha için gerekli işini yapmamasını geçtim kanatlara yardıma da gelmeyen 1'i savunma anlamında.Oynarsa 10 Numara'da verim alabiliriz..

Bu arada sallai 3-5-2 nin kralını oynar zaleden iyidir daha hızlı ve dikine gidip gelen oyuncu

Onyekuru Ndiaye alıp kapatacaklardı transferi .İla 10M üzeri av pardon transfer peşindeler.

Bu forum orta saha transferine niye bu kadar takti anlam veremiyorum gercekten sacmalik

Gecen sene bayern ve united maclarini kaanla oynadik adam en iyi reyting alan oyunculardan birydi alti ustu avrupada 5 mac Turkiye liginde 5 mac ihtiyacin var konya deplasmaninda saraylada mac kazanirsin

Mertensi cikarip sarayi koydugunda zaten orta daha +1 oluyor arkaya berkanida kaanida demirbayida koysan gecis yemezsin bu kadar basit

Mario Balotelli, Zalewski'ye seslendi: "İtalya’da Türkiye ligini kötülüyorlar ama öyle değil! Saçmalık. O ligi bilmiyorlar. Galatasaray, Roma ile karşılaşsa Galatasaray 5 atar."
Cenker Baloyu aramis galiba.

Alo Balo, Cenk abin ben. Lütfen su Zalewskiyi ara ikna et de bize gelsin yav.

lannn sallai için macar rachica diyorlar. doğru mu?

at barış'ı sola, çek sallai'yi sağa.

bak buna kanım ısındı. lütfen olsun bu.

bir çok örnek verdim soldan çizgiye inip yaptığı çok asist oldu son maçlarda barışın

352 konusunda zaten aynı fikirdeyiz Victor ağabey ama 442 oynanacaksa sağ kanat sara olmalı zaten bence başka kurtarırı yok o işin

4-4-2 sağ kanat Sara olayına da şundan sıcak değilim. (Sara ortada ve iki tane forvetimsi kanatla fiilen 4-2-4 olmasından iyidir o ayrı da)

Orta sahada Torreira'nın yanına Kaan koysan beklerin de Boey gibi olmadığı bir düzende, ki Barış sol kanatsa Jelert sağ bek olacak, hele yine Torreira önde pres yaparsa, Kaan'ın geçişlerde o geniş alanı savunması mümkün değil. Demirbay'ı koysan aynı şeyin daha kötüsü. Berkan'ı koysan biraz alanı doldurur geçişlerde, koşar eder ama bu sefer de geriden oyun kurman zayıflar, hele Nelsson sahadaysa hepten... Jakobs'un her anlamda iyi çıkmasına bakar yani, hem defansif, hem oyun kurma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt