Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim kadar onlarda dağılma eşiğinde. Osimhen geldiğinde inanılmaz dağılmışlardı. Patlamak üzere olan fitil gibiler son darbeyi vurmak lazım.
Sercanım yani fener çok güzel kadro kurdu. Bizim orta sahaya bak onların orta sahaya bak, bence arada çok ciddi fark var. Kadro olarak bence zayıf kaldık.

Icardi dönene kadar yapmaz onu ama sonrasında yaparsa çok küfür yer ortasahada melo bile olsa o sistemle oynayamaz ,illa ben kovulmak istiyorum diyorsa o ayrı tabi olabilesi tek mantıklı sistem herkes söylüyor 3lu ortasaha bukadar basit
Yaparsa da her maç düelloya dönmeye aday. ADS maçında fragmanını gördük.

Sercanım yani fener çok güzel kadro kurdu. Bizim orta sahaya bak onların orta sahaya bak, bence arada çok ciddi fark var. Kadro olarak bence zayıf kaldık.

Onlarda Mourinho dezavantajı var. İsmail ile zirveyi gördüler haberleri yok. Dağılacaklar yeterki sağlam duralım.

Muslera(1)
Günay

Sanchez(2) - Nelsson(3) - Jacobs(4)
Metehan - Kaan - Abdülkerim

Sallai(5) - Sara(6) - Torreira(7) - Demirbay - Barış
Jelert(8) - Yunus - Berkan - Yusuf(9) - Jacobs(J)
Ziyech(10)

Icardi(11) - Osimhen(12
Batshuayi(13) - Mertens(14)

Tabi ki macina gore degisik sistem olabilir o konuda katiliyorum sana. Simdi AL'de salliyorum Tottenham macinda cift forvet risktir, o maca degisik bir planla cikarsin. Aynisi Kadikoy deplasmani icin gecerli ben ona birsey demiyorum. Ama ligin genelinde diyelim, forvetlerimiz fit oldugunda mecbur Osimhen ve Icardi oynayacak. Bunlardan hic biri yedek kalmayi kabul etmez ki etmemeli de zaten, oyle bir luksumuz yok demek istedim.
Onda hem fikiriz ama zorluk seviyesi yuksek maclarda biri oturmali fedakarlik yapmali formda oynayan oynamali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt