Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben transfer döneminden memnunum doğru işler yaptık diyen tek bir kişi görmedim forumda bahsettiğiniz kişiler kimler söyleyin de bilelim .. Israrla aynı tarz yorumlar aşağılama küçümseme yani napalim onu da bilmiyorum sezona cikmayalim mi maç izlemeyelim mi ?
Bir fikir vereyim forumu da kapatın bu senelik ..
Fizikli takım olduk diye memnunum diyen bayağı var, herhalde ben okumuyorumdur sadece bunları.

Kimseyi aşağıladığım da yok, neyin tribine girdiysen verdiğin fikri kendinde uygula, çık bir daha da girme.

Abi 2.5 ne ya, komisyon mu alıyor bunlar nedir, almanyada bile bayern hariç 2.5 alan oyıncu sayısı 5i geçmez yav

9m luk Zahadan sonra 2.5 yangını yapmanın manası yok oyuncu beklentiyi karsilarsa zaten kimse konuşmaz maaşı. Ve Zahadan yüksek katkı vermesi olasi

Cenk gider ayak sallai ye 2.5 bağışlayıp gitmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben genel görüşün aksine kadrodan memnunum. Osimhen ve saradan çok katkı alacağımızi dusunuyorum. Gidenlerden kerem dışında net katkı veren yoktu. Geçen sezonun 2. Yarısından daha iyi bir kadromuz olduğunu düşünüyorum . 8 numara da alabilseydik efsane olurdu benim için. Artık takimi destekleme zamanı, herkesi yordu transfer dönemi. Oyuncular ve hocaya sahip çıkıp birlik olmak gerek.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salai muhtemelen şöyle düşündü ben artık son kontratımı yapıyorum. Ne saplarsam kar. Adam bu seneye kadar profesyonel hayatında totalde 2.450.000 euro para kazanmış.

Freiburg’da duzenli ilk 11 oynamayan ve kotu istatistiklere sahip olan bir oyuncuya yillik 2.5m euro verdik

Transfer doneminin ilk gununden son gunune kadar iletisim ve transferlerin maliyetleri konusunda rezalet bir donem gecirdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt