Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke Kerem kalsaydı en azından. Bayrak adam kaybetmenin zorluğunu yarından itibaren yaşayacağız.

Aynı dönemde İcardi’nin de oynayamayacak olması çok kötü denk geldi.

Kütüğe işletmek lazım kampa transferi yetiştirmeyen yönetim tekrar seçime girmeli abicim ütopik evet de bu armutlar 3 ay bekleyip 2.5 milyona adam alacaksa neyi bekliyoruz şu adamı 3 ay önce bu şartlara zaten alamıyor muydun hayatları yalan dolan

Jelert ile sallai 2. Dünya savaşından çıkmış gibi duruyor harbiden :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
images (5).webp

Lan ziyech niye gönderilmedi kepaze herifler???
Yav hocam ne kadar kötü olursa olsun şu capsızların alayından iyi geçen sene bu herif olmasa şampiyon falan olamıyorduk biz, okan'ın kariyerini kurtardı attığı şutlar ile, hala şu dakika itibari ile galatasaray futbol kulübünde ki osimhen'den sonra en iyi oyuncu kendisi, yetenek olarak en iyisi. Duran top kullanabiliyor, uzun pas atıyor, maç çözüyor, diagonal pas atıyor. Okan'ın sisteminin kurbanı oldu adam young boys maçlarında adamdan barış alper olmasını istedi olamayınca da taraftarın önüne atıldı

Şimdi olaya hiçbir şey yaşanmamış gibi bakalım
Gidenler:
Köhn, Zaha, Tete, Ndombele, Kerem, Halil,
Gelenler:
Jakops, Sallai, Jelert, Sara, Osimhen

Bem bu değişimden sadece Kerem in satışını eleştiririm. Zaha Tete Ndombele Halil in şampiyonlukta hiçbir katkısı yok.
Kanat opsiyonumuz inanılmaz azaldı.
Ben bu durumun ve plansızlığın devre arasına kadar giderilebileceğine inanıyorum... Ve ayrıca
Barış ve Sallai nin her iki tarafta da çok güçlü oyunu pozitif durum. Kendini veren bir Ziyech ve Yusuf Demir inh alternatif olmaları gerekmektedir.
Gelelim orta sahaya
Torreira - Kaan - Sara Üçlüsünü denemek ve bazı maçlarda görmek gerekir. Ben bu üçlüye pozitifim. Torreira - Sara - Mertens Üçlüsü de birçok maçı çözer.. Kerem ve Berkan ın da bunların alternafi olacak bir çok maç olacaktır. Ama bence Okan hocanın en büyük adayı ve gözdesi Eren Aydın olmalıdır. Eren birçok maçta denemesi gerekmektedir..
İlerisi için söylenecek tek bir eleştiri olmaz zaten.
Yani Eren-Yusuf Okan hocanın prensler olmalıdır.
Bence kadro anlamında enseyi karartmanın bir anlamı yoktur. Yeter ki ara transfer kadar takımı hem Avrupa da hemde ligde iddialı durumunda tutmak lazımdır. Bi zahmet Okan hoca da bunu yapsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt