Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.236
- 58.365
- 3.383
Yallahhhhh cici biciHerif saniyeyi kaciracak boş yapmaktan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yallahhhhh cici biciHerif saniyeyi kaciracak boş yapmaktan

2500 dk yapmis gecen sezonBöyleyse niye 2000dk üst sezonu yok adamın.
Orhan uluca biraz abartıyor. Bi ara kendide söylemişti bazen abarttigim oluyor diyeBöyleyse niye 2000dk üst sezonu yok adamın.
seninkiler tartışıtılar ufak sen konuştun ben konuşmadım diyeOh be elendi
30 milyon lira alıyor Mert Hakan
1 milyon euro bile değil yani.
Jelert ile sallai 2. Dünya savaşından çıkmış gibi duruyor harbiden
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yillik 10mdan 3 sene imza parasi da var30 milyon lira alıyor Mert Hakan
Son 4-5 sezonu çıkarma şansın var mı vaktini almayacaksa2500 dk yapmis gecen sezon
ondan oncekilerine bakmadim
Yav hocam ne kadar kötü olursa olsun şu capsızların alayından iyi geçen sene bu herif olmasa şampiyon falan olamıyorduk biz, okan'ın kariyerini kurtardı attığı şutlar ile, hala şu dakika itibari ile galatasaray futbol kulübünde ki osimhen'den sonra en iyi oyuncu kendisi, yetenek olarak en iyisi. Duran top kullanabiliyor, uzun pas atıyor, maç çözüyor, diagonal pas atıyor. Okan'ın sisteminin kurbanı oldu adam young boys maçlarında adamdan barış alper olmasını istedi olamayınca da taraftarın önüne atıldıLan ziyech niye gönderilmedi kepaze herifler???
Abi asil cuksuzemeka öyle hissettirmedi mi ya? Adamda resmen ben sahte zenciyim tipi var. Bakislari bile zahayi anımsatıyorSallai hiç içime sinmedi. En son Oliveira iti gelince böyle hissetmiştim.
Mhy'nin maaşı bu sezon yükseltmişlerdi 40-50 milyon civarına sanırım.30 milyon lira alıyor Mert Hakan