Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Sara bence iyi bir hocayla ve saha içinde doğru taktik dizilimle çok katkı verecek oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav fb de olsa yeni Alex diye tapmazlarsa serefsizim. Bizde yanlış yerde oynuyor işteSara bence iyi bir hocayla ve saha içinde doğru taktik dizilimle çok katkı verecek oyuncu
İptal oldu.Ruben Vargas ismi geciyordu o ne oldu ?
Pek takip edemedim.
Zaha'nın nasıl katkısı yok? Bir sürü maçı çözdü adam. Hatta sezonun kırılma maçı olan Paşa maçı Zaha oyuna girince çözüldü.Bem bu değişimden sadece Kerem in satışını eleştiririm. Zaha Tete Ndombele Halil in şampiyonlukta hiçbir katkısı yok.
Bu adam 10 numara değil ki orada çok az oynamış deep play maker denilen tipte oyuncu bence ama işte 3lu ortasahada oynamali yada sağında solunda birer tane boey olmalı yani hoca dokunuşu lazım bu adamaYav fb de olsa yeni Alex diye tapmazlarsa serefsizim. Bizde yanlış yerde oynuyor işte
Köhn <> Jakobs
Aurier <> Jelert
Oliveira <> Sara
Tete <> Yunus
Kerem <> Sallai
Vinicius <> Batshuayi
Zaha <> Osimhen
Ndombele <> ?
Ben bu tabloya baktığımda takımın abartıldığı kadar zayıfladığını düşünmüyorum.
Zaha, kenardan geldiğinde oyunu değiştirebilen adamdı. Bence önemliydi ama o rolü Batshuayi üstlenecek gibi duruyor bu sezon.
Kerem skorer bir oyuncuydu ancak son dönemlerinde oyun kurucu kanat saflarına geçip forvet özelliklerini kullanmamaya başlamıştı. Kerem'den alınan skor katkısından fazlasını daha çok süre alacak Barış'tan alacağımızı düşünüyorum.
Ziyech her zamanki gibi çok küçümseniyor. Ocakta da sakatlanmıştı herkes satılsın diyordu döndü bir sürü maçı çözdü. Yine aynısını yapacaktır.
Ek olarak Kaan-Berkan-Demirbay her zamanki gibi fazla küçümseniyor.
Listede geri kalanların çoğu katkı vermeyen süre bile alamayan isimlerdi zaten.
Yönetimin bu yaz bize yaşattıkları korkunç bir kabustu. Ama bu kabus, kadroyu zayıflatmaktan ziyade ederlerinin üzerinde paralar harcanması sebebiyle oldu.
Sara Mertens pozisyonunda anca oynar. Orta saha için çok yumuşak. Oraya Mc Tominay sikletinde adam alınmalıydıSara 6-8 i 50 maç boyunca eksiksiz bir şekilde oynayamazsa fena patlarız bu sezon
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HayirSampiyonluk gelmezse batariz diyebilirmiyiz
Attığı şutlar ara paslar için konuşmuştum. Hiz bakimindan da yavaş olduğundan benziyor Alex eBu adam 10 numara değil ki orada çok az oynamış deep play maker denilen tipte oyuncu bence ama işte 3lu ortasahada oynamali yada sağında solunda birer tane boey olmalı yani hoca dokunuşu lazım bu adama
hem güzel hem zeki
asik oldum
Young Boys maçlarından sonra batmış bile olabilirizSampiyonluk gelmezse batariz diyebilirmiyiz
Foto alalım.hem güzel hem zeki
asik oldum