Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatipoğlu
FUbyXq8XsAEJt_O.webp

Bem bu değişimden sadece Kerem in satışını eleştiririm. Zaha Tete Ndombele Halil in şampiyonlukta hiçbir katkısı yok.
Zaha'nın nasıl katkısı yok? Bir sürü maçı çözdü adam. Hatta sezonun kırılma maçı olan Paşa maçı Zaha oyuna girince çözüldü.

Yav fb de olsa yeni Alex diye tapmazlarsa serefsizim. Bizde yanlış yerde oynuyor işte
Bu adam 10 numara değil ki orada çok az oynamış deep play maker denilen tipte oyuncu bence ama işte 3lu ortasahada oynamali yada sağında solunda birer tane boey olmalı yani hoca dokunuşu lazım bu adama

Köhn <> Jakobs
Aurier <> Jelert
Oliveira <> Sara
Tete <> Yunus
Kerem <> Sallai
Vinicius <> Batshuayi
Zaha <> Osimhen
Ndombele <> ?

Ben bu tabloya baktığımda takımın abartıldığı kadar zayıfladığını düşünmüyorum.

Zaha, kenardan geldiğinde oyunu değiştirebilen adamdı. Bence önemliydi ama o rolü Batshuayi üstlenecek gibi duruyor bu sezon.

Kerem skorer bir oyuncuydu ancak son dönemlerinde oyun kurucu kanat saflarına geçip forvet özelliklerini kullanmamaya başlamıştı. Kerem'den alınan skor katkısından fazlasını daha çok süre alacak Barış'tan alacağımızı düşünüyorum.

Ziyech her zamanki gibi çok küçümseniyor. Ocakta da sakatlanmıştı herkes satılsın diyordu döndü bir sürü maçı çözdü. Yine aynısını yapacaktır.

Ek olarak Kaan-Berkan-Demirbay her zamanki gibi fazla küçümseniyor.

Listede geri kalanların çoğu katkı vermeyen süre bile alamayan isimlerdi zaten.

Yönetimin bu yaz bize yaşattıkları korkunç bir kabustu. Ama bu kabus, kadroyu zayıflatmaktan ziyade ederlerinin üzerinde paralar harcanması sebebiyle oldu.

Yahu reis yapmayın Allah aşkına.
Karşılaştırmaya falan gerek yok.Harcanan paraya bak.
Sadece jakops hakkında keskin yorumum olmaz.Gerçekten hiç bilmiyorum.
Osimen haricinde rezalet seçimler.Sadece isimler değil mevki olarakda rezalet seçimler.transfer döneminde geçirilen süreçler falan
Yatacak yeri yok bunların.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam 10 numara değil ki orada çok az oynamış deep play maker denilen tipte oyuncu bence ama işte 3lu ortasahada oynamali yada sağında solunda birer tane boey olmalı yani hoca dokunuşu lazım bu adama
Attığı şutlar ara paslar için konuşmuştum. Hiz bakimindan da yavaş olduğundan benziyor Alex e

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt