Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Rabiot anasıyla evlilik programlarını izlesin artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
45 milyon TL okumustum ama kur o zaman ne kadardi?
45 nerde okudun netten baktım 20 yazıyor45 milyon TL okumustum ama kur o zaman ne kadardi?
Asıl soru; sene sonunda bu enkazı kim kaldıracak?sallai bence iyi oyuncu
ama kerem sallai değişikliği baya saçma
kerem 4 senede 5 milyon euro alsa +12 bonservis kaybıyla 17 milyon maliyet desek
sallai de 4 senelik maliyeti 16 milyon
keremin yerli olması skorerliği filan da girince nasıl kötü yönetildiğimiz ortada
sara jacobs ve sallainin maaşları çok fazla bence
üçü de 1,5 civarı olmalıydı bilemedin sara 2 milyon
Bence masala gerek yok. Saçma sapan işler yaptık ve maalesef bedelini ağır ödeyeceğiz. Gelen isimler niye geldi, bu maaşlar niye verildi memnun olmasan kolayca elden çıkarabileceğin kimse yok. Bir tanesi bile gitmez, çok ekstra üstüne koyması lazım ki satabilesin o da muhtemel kaosun içinde hiç olası değil.
O paralara gitmesine sen ben kulüp herkes ok olsa bile bu adamlar bu maaşları hayatlarında bir daha göremez o seviyeye dustulerse zaten Oliveira gibi tüm alacağını verirsek gider evet o zaman da Pulgar ve Etebo kiralariz bedel ödemekten kastım zaten bu sezonu kaybetmek değil sadece.Seneye jelert 1.5 milyona sara 5 milyona falan gider net
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Asıl soru; sene sonunda bu enkazı kim kaldıracak?
Bu işte hikaye bence. Şu an mevcut takım kendine inanıyor mu? Hoca bu takıma inanıyor mu? Oyuncular hocaya ve oyununa inanıyor mu? Taraftar takıma inanıyor mu? Buradaki tüm kırıntıları toplarsak belki bir evet cevabına ancak ulaşırız. Bir sekilde derbi dahil önümüzdeki 3-5 maçı kazanırsak bir ışık doğar cevaplar hep evet olur ama burada yaşanacak bir kırılma kör topal elde ettiğimiz tek evet cevabını da sileceği için...artık ne desek boş bundan sonra söz değil sahadaki beceri geçerli mevcut kadromuzla savaşacağız
erden timuru sevmedıgını biliyorumerden timurun gönderilmesi, transferler, kemerburgaz süreci ve karaborsa olayları SABOTAJdır
iç savaşın zararlarını bir kez daha gördük
Futbol nöbetiyle bu sabotajı izlemeye devam edelim