Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin güzel tarafı, işkence bitecek. Yıldım dönemden. Osi Sane Singo 75-30 bons verildi. Kaleci ve orta saha yetişir ise güzel dönem yetişmezse mehh deriz.

Algıcılar piarcılar her yerde. Neymiş Bissouma sakatmış neymiş gaz çekiyormuş falan. Takımdaki vasıfsız yerlilerin yerini sağlamlaştırmak ve hakanı takıma yamamak için on dereden su getiriyorlar. Koca koca muhabirler ön ayak olmuş her yerde algı yapıyorlar. Hadi mt arkadaşı ile silahlı kavgasını unuttuk, hadi İtalya mafya ilişkisini unuttuk; peki bir ay önce Ali Koç ile görüşmesi ve bonservissiz biraz pahalı diye fbnin bundan vazgeçmesini ne çabuk unuttuk? Keremden farkı ne bunun? Kerem 7 milyona sattı kendini ya bu? Mafya ilişkileri nedeni ile Türkiye’ye kaçma ihtiyacı nedeni ile mi kendini pazarladı fbye?
Algıya gelme Cimbom, öyle karaktersizleri alma..

Barış'ı göndermeyip Kaleci almaktan vazgeçelim en azından 1 sene Barış orayıda idare eder ha Onana ha Barış biraz çalışsa yapar.

Şu duruma hazır olun derim. Bazı bölgeler için biz clde ayrı ligde ayrı adam oynatıcaz aynı lemina işi gibi. Yokuş aşağı iş oraya doğru gidiyor

Bu arada fenerin hocsasinin Montella olmayacigini dusunen var mi?
Milli aradan sonra tam vakti

En azından tek kulvara düşeceğimiz için Avrupa'yı gene salıp bir sonraki sene deneme şansımızı kullanalım.

Bu kadroyla daha fazlası hayal en azından babamızın ligini alalım 4 sene üstte şampiyon olalım seneyede olmazsa 5. şampiyonluk sonrası bakarız.

Yav Hakan mafyayla görüştü diyip ölümcül gaz alan sakat adamı savunuyorsun istediğin şeye inanıp istediğin şeye inanmıyorsun gibi
Hakanın hepsi delilli ıspatlı; hakanı İtalyan adli makamları bile çağırdı. Bunun gazı nerde ispatlı; hani az önce sakatlıktı sorun?

Bu yönetimin kabahati gidip kiralık onana mı alacaksın yanı ? onada ismi çıkan areola ya da da oturacaz zaten. Ucuz olmayacaklar en azından kötünün iyisini alalım uğurcan ikisindende iyi.
Adam gibi kaleci alınmayacaksa Günay & Jankart devam ondan sonra yeni yönetim. 20-25M verilicekse Günaydan açık ara daha iyi kelici alınmalı renktaş.

Algıcılar piarcılar her yerde. Neymiş Bissouma sakatmış neymiş gaz çekiyormuş falan. Takımdaki vasıfsız yerlilerin yerini sağlamlaştırmak ve hakanı takıma yamamak için on dereden su getiriyorlar. Koca koca muhabirler ön ayak olmuş her yerde algı yapıyorlar. Hadi mt arkadaşı ile silahlı kavgasını unuttuk, hadi İtalya mafya ilişkisini unuttuk; peki bir ay önce Ali Koç ile görüşmesi ve bonservissiz biraz pahalı diye fbnin bundan vazgeçmesini ne çabuk unuttuk? Keremden farkı ne bunun? Kerem 7 milyona sattı kendini ya bu? Mafya ilişkileri nedeni ile Türkiye’ye kaçma ihtiyacı nedeni ile mi kendini pazarladı fbye?
Algıya gelme Cimbom, öyle karaktersizleri alma..

Şizofren misin? Ne algısı?

Btw ben frankfurt deplasmanından ciddi kayıpla ayrılacağımızı düşünüyorum 3-1 4-1 gibi skor görebiliriz.
Yerimiz orası değil. Ha bana göre dert değil, takım çok düşmesin kafi. Ligi alıp geçelim yine.
En azından lige konsantre olmaya başlarız her sene aynısını yapmıyor muyuz bu senede öyle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt