Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl tezgaha düşürdüler Gs taraftarını. Her sene paralı medya mensuplarına bütün yaz haber salıyolar orta saha gelicek şu gelicek diye, günün sonunda transferi kapatıyolar.

1 tane osimhenle transferi kapadılar şaka gibi bir kulüp bu ya yıllardır böyle. Ağır yalancılar para var diye milleti kandırdılar, bütün parayı osimhene gömdüler. 3 mevki de ağır vasatız şu an, her sene aynı hikaye bıktım ben artık

Algıcılar piarcılar her yerde. Neymiş Bissouma sakatmış neymiş gaz çekiyormuş falan. Takımdaki vasıfsız yerlilerin yerini sağlamlaştırmak ve hakanı takıma yamamak için on dereden su getiriyorlar. Koca koca muhabirler ön ayak olmuş her yerde algı yapıyorlar. Hadi mt arkadaşı ile silahlı kavgasını unuttuk, hadi İtalya mafya ilişkisini unuttuk; peki bir ay önce Ali Koç ile görüşmesi ve bonservissiz biraz pahalı diye fbnin bundan vazgeçmesini ne çabuk unuttuk? Keremden farkı ne bunun? Kerem 7 milyona sattı kendini ya bu? Mafya ilişkileri nedeni ile Türkiye’ye kaçma ihtiyacı nedeni ile mi kendini pazarladı fbye?
Algıya gelme Cimbom, öyle karaktersizleri alma..
Bissouma konusunda bir algı yok. Gaz çektiği bir gerçek.

Dönemi bu sekilde kapatirsak.Muhtemel cl rezaletimiz ve singonun akibeti hocayi ipe goturur gibi duruyor.Singo bekleneni veremez daha kotusu beklenen kalitede cikmassa.Hem yonetimin hem hocanin son sezonu olur

Marifet 30 milyon verip singoyu almak mı
Marifet 70 milyon euro verip osimheni almak mı adam zaten bizi istiyo

Bunların ne katkısını gördük biz yav, bunlar ne diye o koltukta oturuyo hala? Kalecinin gideceği 6 aydır belli kör olsa anlardı. Allah kahretmesin sizi

Dönemi bu sekilde kapatirsak.Muhtemel cl rezaletimiz ve singonun akibeti hocayi ipe goturur gibi duruyor.Singo bekleneni veremez daha kotusu beklenen kalitede cikmassa.Hem yonetimin hem hocanin son sezonu olur

Hocanın clde başarısız olma gibi bir ihtimali yok, hem 100 milyona iki oyuncu alacan hemde başarısız olacan

Topcularin bilmedigimiz bir cok şeyi olabilir kimin nasıl yasadigini bilmemiz imkansiz. Bissouma bunu kamera onunde yapti diye biliniyor o kadar.

Neymiş gaz çekmişmiş diyorsun, her yerde haber var senin kaynağın ne yalan olduğuna dair?
Söylenti evet, ancak bu söylentinin olduğunu ben söyledim zaten; sen az önce sakattır diyordun😂😂
Kaç topçu uyuşturucu kullanmıyor acaba? Yada gaz? Mesela Bizde de oynayan bir oyuncu için de aynı iddia ortaya atıldı. Gazete küpürü resmî kayıt değil iddiadır sadece.. ayrıca mesele bissouma değil hakan
Bırak bissoumayı hakan koç ile görüştü mü anlaştı mı? Bunu söyle sen?

Rtaş kaynağin bir önemi yok diye söyledim can a yazdigim mesajda da zaten istediklerini yapmadiklari çok net açik herifin surati dün sirke satiyordu buradan belli. cago , tako ,haluk, romano , ornstein kimin ne dediginin bir önemi yok. Öylesine attim onu uydurma olmasın ne alaka savunmadi demesinler şekli bir alıntı almayayim diye. Hocamızın daimi savunma güçleri var biliyorsun ki.
O konuda haklısın ya fena sattılar bu yaz okan buruk'u. Gene yukardan emir alıp şampiyonluğu bile satmış olabilirler dünde gördük çünkü çok önem veriyorlar yukarıdan gelen emirlere.

Kaleci için gidin Bento'yu alın yada genç bir kaleciye verin bonservisi Onana falan yerine en azından bir zar atalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt