Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.823
- 17.558
- 2.073
Silas anderson'u getirin bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes ister Lookman’ı ama istenen para belliOsimhen ve Lookman, Nijeryalı acaba bi kontak olursa Atalanta tarafını ikna edebileceğimiz bir anlaşmada Osimhen benzeri kiralık + opsiyunlu denesek güzel olabilir gibi geliyor.
Ben Hakanın gelmesini başka alternatif olmadığı için istiyorum, algıyla da prla da işimiz yok daha fazla saçmalama istersen. Adam video paylaşmış attığım şeyleri okumamışsın, sen gayriresmi iddaa vs karşılaştırıyorsun. Bu saatten sonra Hakan ya da İlkay baska birinin gelme ihtimali olmadığını forumdaki herkes biliyor.Söylenti evet, ancak bu söylentinin olduğunu ben söyledim zaten; sen az önce sakattır diyordun
Kaç topçu uyuşturucu kullanmıyor acaba? Yada gaz? Mesela Bizde de oynayan bir oyuncu için de aynı iddia ortaya atıldı. Gazete küpürü resmî kayıt değil iddiadır sadece.. ayrıca mesele bissouma değil hakan
Bırak bissoumayı hakan koç ile görüştü mü anlaştı mı? Bunu söyle sen?
adamın videosu var çekerken yahuSöylenti evet, ancak bu söylentinin olduğunu ben söyledim zaten; sen az önce sakattır diyordun
Kaç topçu uyuşturucu kullanmıyor acaba? Yada gaz? Mesela Bizde de oynayan bir oyuncu için de aynı iddia ortaya atıldı. Gazete küpürü resmî kayıt değil iddiadır sadece.. ayrıca mesele bissouma değil hakan
Bırak bissoumayı hakan koç ile görüştü mü anlaştı mı? Bunu söyle sen?
Btw ben frankfurt deplasmanından ciddi kayıpla ayrılacağımızı düşünüyorum 3-1 4-1 gibi skor görebiliriz.
Yerimiz orası değil. Ha bana göre dert değil, takım çok düşmesin kafi. Ligi alıp geçelim yine.
Aynı gazı sende (şuan oyuncumuz değil) oynayan bir oyuncu da çekmiyor muydu? Hemde bize gelmeden önce çektiği halde.. ve bu neden bizi ilgilendiriyor?Bissouma konusunda bir algı yok. Gaz çektiği bir gerçek.
İşin kötü tarafı taraftarı umutlandıran yalandan da olsa olumlu 1 tane haber yok sosyal medyada.
Bahsettiğim oyun olarak yerimiz orası değil. Elbette her sezon CL de olmamız gerek bence de.Yerimiz orası ama CL kupasını almak değil. Her sene en az buralarda olmak. Millet hemen uçtu CL kupasını alacağız sanki. Bu işler o kadar kolay değil. Daha kötü ve eksik kadrolarla da gitmişliğimiz var.