Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen ve Lookman, Nijeryalı acaba bi kontak olursa Atalanta tarafını ikna edebileceğimiz bir anlaşmada Osimhen benzeri kiralık + opsiyunlu denesek güzel olabilir gibi geliyor.
Herkes ister Lookman’ı ama istenen para belli

50 m euro

Bu para olsa gider eksiklerini kapatırdın zaten önce.

Maç geneline baktığımızda şöyle paslar hiç atmıyoruz ve böyle pozisyonları Yunus, Sane, Osimhen, Barış hatta geride olmasına rağmen Sallai ve Eren ile de çok yakalıyoruz ama kullanamıyoruz, topu alan bir sağına soluna dönüp yanına veya alakasız ters kanada açıyor, şunları net düzeltmemiz lazım biz oyuncularımızdan esas böyle pozisyonlarda yararlanabileceğiz. Bu durumun 10 numara pozisyonunda oynayacak adam ile alakası yok, ortasaha da ara pas deniyoruz. Hala çok ağır tembel paslaşmalar yapıyoruz, kendi ritmimizi bile bozuyoruz. 3 koca senedir niye hızlandıramıyoruz şu oyunu, bunuda düşünmemiz gerekiyor.

Söylenti evet, ancak bu söylentinin olduğunu ben söyledim zaten; sen az önce sakattır diyordun😂😂
Kaç topçu uyuşturucu kullanmıyor acaba? Yada gaz? Mesela Bizde de oynayan bir oyuncu için de aynı iddia ortaya atıldı. Gazete küpürü resmî kayıt değil iddiadır sadece.. ayrıca mesele bissouma değil hakan
Bırak bissoumayı hakan koç ile görüştü mü anlaştı mı? Bunu söyle sen?
Ben Hakanın gelmesini başka alternatif olmadığı için istiyorum, algıyla da prla da işimiz yok daha fazla saçmalama istersen. Adam video paylaşmış attığım şeyleri okumamışsın, sen gayriresmi iddaa vs karşılaştırıyorsun. Bu saatten sonra Hakan ya da İlkay baska birinin gelme ihtimali olmadığını forumdaki herkes biliyor.

Söylenti evet, ancak bu söylentinin olduğunu ben söyledim zaten; sen az önce sakattır diyordun😂😂
Kaç topçu uyuşturucu kullanmıyor acaba? Yada gaz? Mesela Bizde de oynayan bir oyuncu için de aynı iddia ortaya atıldı. Gazete küpürü resmî kayıt değil iddiadır sadece.. ayrıca mesele bissouma değil hakan
Bırak bissoumayı hakan koç ile görüştü mü anlaştı mı? Bunu söyle sen?
adamın videosu var çekerken yahu

Btw ben frankfurt deplasmanından ciddi kayıpla ayrılacağımızı düşünüyorum 3-1 4-1 gibi skor görebiliriz.
Yerimiz orası değil. Ha bana göre dert değil, takım çok düşmesin kafi. Ligi alıp geçelim yine.

Yerimiz orası ama CL kupasını almak değil. Her sene en az buralarda olmak. Millet hemen uçtu CL kupasını alacağız sanki. Bu işler o kadar kolay değil. Daha kötü ve eksik kadrolarla da gitmişliğimiz var.

İşin kötü tarafı taraftarı umutlandıran yalandan da olsa olumlu 1 tane haber yok sosyal medyada.

Aynı abdurrahim albayrak ın ömer bayramla transferi kapadık sezonu. O zamanda böyle kimse haber yapmıyordu.

Bir kulüp nasıl her sene aynı bok hataları yapar ne bahtsız bir kulübüz biz ya.

Okan buruk kadro planlaması konusunda berbat. Transfer işinden nefret ettiği için umurunda da olmuyor. 110 milyon para harcadık, geçen seneden iyi değiliz. Nasıl oluyor bu iş hocam?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben olsam düşük maliyetle Onana riskine girerim. 2 sene önce dünyanın en iyi 3-4 kalecisinden biriydi bu adam

Yerimiz orası ama CL kupasını almak değil. Her sene en az buralarda olmak. Millet hemen uçtu CL kupasını alacağız sanki. Bu işler o kadar kolay değil. Daha kötü ve eksik kadrolarla da gitmişliğimiz var.
Bahsettiğim oyun olarak yerimiz orası değil. Elbette her sezon CL de olmamız gerek bence de.

Ya son gün kaleci mi alınır kulübü ne hale soktular, orta saha sol açık yok daha mahvettiniz bizi be

1756636963229.webp

Bir Pazar’ı da boş geçirmeyin bugün de mangal yakmayıverin, kaleci, orta saha , stoper diyoruz ve 3 gün süreniz var

Dün gece de hala bunlardan hakan ilkay falan bekliyor onlari alin diyordum :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt