Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 14.843
- 5.180
- 1.373
Gidip onanayı almaz di mi bizim akılsızlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verirler bu teklifeBarış Alper Yılmaz ile yollar kesin olarak ayrılıyor. (Erdem Açıkgöz)
Galatasaray, Neom kulübüyle;
•40M€ bonservis
•Keçiörengücü’ne %20 pay
•Sonraki satıştan %10 pay
•İlk satın alma hakkı
şartlarında anlaşmaya çok yakın.
Şimdi tam sıçtık. Sol açık alamaz bunlarBarış Alper Yılmaz ile yollar kesin olarak ayrılıyor. (Erdem Açıkgöz)
•40M€ bonservis
•Keçiörengücü’ne %20 pay
•İlk satın alma hakkı
O oyuncunun fiziki durumundan memnun muyduk? Bizi ilgilendiren kısmı kullandığı şeyin fiziği ile oynayan bir oyuncunun performansını direk etkileme durumu.Aynı gazı sende (şuan oyuncumuz değil) oynayan bir oyuncu da çekmiyor muydu? Hemde bize gelmeden önce çektiği halde.. ve bu neden bizi ilgilendiriyor?
İşte algı bu, azizim.
Güzel teklif benceVerirler bu teklife
Barış Alper Yılmaz ile yollar kesin olarak ayrılıyor. (Erdem Açıkgöz)
•40M€ bonservis
•Keçiörengücü’ne %20 pay
•İlk satın alma hakkı
Dolar olmasin. 40 m dolar 34 M euro yapar.Barış Alper Yılmaz ile yollar kesin olarak ayrılıyor. (Erdem Açıkgöz)
•40M€ bonservis
•Keçiörengücü’ne %20 pay
•İlk satın alma hakkı
tavır bu olmalı, koskoca okan buruk ağladı akşam ya utandım ben kendi utanmamıştır.
şifre mi çözmeye çalışacağız bu ne
Foruma birşey diyen yok, ancak taraftarı algıları ile yönlendirenlere lafım, gazeteci kılıklı menajerlere veya menejar kölesi muhabirlere… Gökmen , İbrahim , Burhan Can, Haluk, kırkayak vs…Reis bu foruma ben dahil herkes çok dürüst çok karakterli, tüm topçulara bişey bulunuyor ne karaktersizlikleri ne şerefsizlikleri kalıyor
Yanlış anlama he, genel konuşuyorum
Pay hariç mi dahil miBarış Alper Yılmaz ile yollar kesin olarak ayrılıyor. (Erdem Açıkgöz)
•40M€ bonservis
•Keçiörengücü’ne %20 pay
•İlk satın alma hakkı
Teklif buysa gitmiş, reddedeceklerini sanmıyorumBarış Alper Yılmaz ile yollar kesin olarak ayrılıyor. (Erdem Açıkgöz)
•40M€ bonservis
•Keçiörengücü’ne %20 pay
•İlk satın alma hakkı
Barış'ı sattığımız senaryoda gelen parayla eksikleri kaleci, orta saha vs giderip geçen seneki gibi acaba Osimhen benzeri süreç olabilir mi kiraladık, performans aldık günün sonunda bonservis aldık benzer şartlarda anlaşma yapılırsa belki çok iyi performans sergilediği senaryoda Atalanta içinde win-win olabilir. Hem Osimhen'in vatandaşı saha içi ve dışında da daha iyi anlaşabilirler.Herkes ister Lookman’ı ama istenen para belli
50 m euro
Bu para olsa gider eksiklerini kapatırdın zaten önce.
Eyvallah.. bunları kabul edip yazıyorsan birşey diyememBen Hakana yaptığı hareketlerden sonra soğudum zaten, kendisini Türkiye’ye de pazarladığı bir gerçek, transferi son güne bırakın diye ben demedim yönetimeFikrimi sorarsan şu kısıtlı süre için 10m euroya çıkabiliyorsa en iyi çözüm, win/win yani, yoksa Hakanın kolunu kessen sarı kırmızı akmayacağını ben de biliyorum