Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
areola, onana gibi isimler ciktigina göre kaleci mevkisine panik transferi yapilacagi asikar

istedigimiz ismi alamayacagiz, yüklü para verip önümüzdeki sezonlarda kurtulmak isteyecegimiz adam almanin manasi yok

bonservissiz 2 yillik sommer cözülsün diyecegim ama o is de olmayacak gibi

bari psg´den rus kaleciyi kiralayalim, kötü kaleciye benzemiyordu. günay ile bu seneyi götürsün, tutmazsa seneye yollanir

adam akilli orta saha cözsek bari, mevcut rotasyonla elek olacagiz

hakanc ihtimali zorlanmali

Barış Alper Yılmaz ile yollar kesin olarak ayrılıyor. (Erdem Açıkgöz)

Galatasaray, Neom kulübüyle;
•40M€ bonservis
•Keçiörengücü’ne %20 pay
•Sonraki satıştan %10 pay
•İlk satın alma hakkı

şartlarında anlaşmaya çok yakın.
Verirler bu teklife

•40M€ bonservis
•Keçiörengücü’ne %20 pay
•İlk satın alma hakkı

Şimdi tam sıçtık. Sol açık alamaz bunlar

Aynı gazı sende (şuan oyuncumuz değil) oynayan bir oyuncu da çekmiyor muydu? Hemde bize gelmeden önce çektiği halde.. ve bu neden bizi ilgilendiriyor?
İşte algı bu, azizim.
O oyuncunun fiziki durumundan memnun muyduk? Bizi ilgilendiren kısmı kullandığı şeyin fiziği ile oynayan bir oyuncunun performansını direk etkileme durumu.

•40M€ bonservis
•Keçiörengücü’ne %20 pay
•İlk satın alma hakkı

İlk satın alma hakkını kaldırsınlar 1m euro daha eklesinler, boş yere bir daha rezil olmaya gerek yok

•40M€ bonservis
•Keçiörengücü’ne %20 pay
•İlk satın alma hakkı

Dolar olmasin. 40 m dolar 34 M euro yapar.

İlk satin alma hakki ise yaramaz , oyuncu fener fener diye tutturur, gene ise yaramaz.

tavır bu olmalı, koskoca okan buruk ağladı akşam ya utandım ben kendi utanmamıştır.

Bizlere yansımamıştır ama muhtemelen Barıştan 'seni üzdüğümüz için' diyerek özür de dilemiştir..

Demek Atalanta Lookman'ı kadro dışı bırakmış.. Kadro dışı bırakmayı Fifa yasaklamamışmıydı yav, atıp tutuyordu birileri :asd:

Hakan neticede onlara gitmedi ve bize gelmek istiyorken zamanda yok sen onla gorustun va olayini birakmaliyiz

Reis bu foruma ben dahil herkes çok dürüst çok karakterli, tüm topçulara bişey bulunuyor ne karaktersizlikleri ne şerefsizlikleri kalıyor

Yanlış anlama he, genel konuşuyorum
Foruma birşey diyen yok, ancak taraftarı algıları ile yönlendirenlere lafım, gazeteci kılıklı menajerlere veya menejar kölesi muhabirlere… Gökmen , İbrahim , Burhan Can, Haluk, kırkayak vs…

Yahu takımda 5 tane fit oyuncu varsa ikisi Zani ve Barış. İkisi birden satılırsa, kışa doğru dökülürüz

•40M€ bonservis
•Keçiörengücü’ne %20 pay
•İlk satın alma hakkı

Teklif buysa gitmiş, reddedeceklerini sanmıyorum

Herkes ister Lookman’ı ama istenen para belli

50 m euro

Bu para olsa gider eksiklerini kapatırdın zaten önce.
Barış'ı sattığımız senaryoda gelen parayla eksikleri kaleci, orta saha vs giderip geçen seneki gibi acaba Osimhen benzeri süreç olabilir mi kiraladık, performans aldık günün sonunda bonservis aldık benzer şartlarda anlaşma yapılırsa belki çok iyi performans sergilediği senaryoda Atalanta içinde win-win olabilir. Hem Osimhen'in vatandaşı saha içi ve dışında da daha iyi anlaşabilirler.

Ben Hakana yaptığı hareketlerden sonra soğudum zaten, kendisini Türkiye’ye de pazarladığı bir gerçek, transferi son güne bırakın diye ben demedim yönetime :) Fikrimi sorarsan şu kısıtlı süre için 10m euroya çıkabiliyorsa en iyi çözüm, win/win yani, yoksa Hakanın kolunu kessen sarı kırmızı akmayacağını ben de biliyorum
Eyvallah.. bunları kabul edip yazıyorsan birşey diyemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt