Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Hakanın gelmesini başka alternatif olmadığı için istiyorum, algıyla da prla da işimiz yok daha fazla saçmalama istersen. Adam video paylaşmış sen gayriresmi iddaa vs karşılaştırıyorsun. Bu saatten sonra Hakan ya da İlkay baska birinin gelme ihtimali olmadığını forumdaki herkes biliyor.
Kerem gelsin istersen? Sen bırak bissoumayı da Hakan ile ilgili resmî kayıtlara geçen iddialara yada koç ile görüşmesi ile ilgili görüşünü söyle.. dedim sen piarcı olamazsın, etki altında kalmışsın sadece.

3 gün süre var ve bu süre içinde bırak 3 transferi, 1 tane bile transferi zor yapacaklarını biliyorsunuz dimi?

Algıcılar piarcılar her yerde. Neymiş Bissouma sakatmış neymiş gaz çekiyormuş falan. Takımdaki vasıfsız yerlilerin yerini sağlamlaştırmak ve hakanı takıma yamamak için on dereden su getiriyorlar. Koca koca muhabirler ön ayak olmuş her yerde algı yapıyorlar. Hadi mt arkadaşı ile silahlı kavgasını unuttuk, hadi İtalya mafya ilişkisini unuttuk; peki bir ay önce Ali Koç ile görüşmesi ve bonservissiz biraz pahalı diye fbnin bundan vazgeçmesini ne çabuk unuttuk? Keremden farkı ne bunun? Kerem 7 milyona sattı kendini ya bu? Mafya ilişkileri nedeni ile Türkiye’ye kaçma ihtiyacı nedeni ile mi kendini pazarladı fbye?
Algıya gelme Cimbom, öyle karaktersizleri alma..
Reis bu foruma ben dahil herkes çok dürüst çok karakterli, tüm topçulara bişey bulunuyor ne karaktersizlikleri ne şerefsizlikleri kalıyor

Yanlış anlama he, genel konuşuyorum

Kaleci + Ilkay + Hakan bizi çözer hatta Barış gidiyorsa Zaniolo'yu da salabilirler, yerine birde stoper çözümlemek gerekir.

Kerem gelsin istersen? Sen bırak bissoumayı da Hakan ile ilgili resmî kayıtlara geçen iddialara yada koç ile görüşmesi ile ilgili görüşünü söyle.. dedim sen piarcı olamazsın, etki altında kalmışsın sadece.
Ben Hakana yaptığı hareketlerden sonra soğudum zaten, kendisini Türkiye’ye de pazarladığı bir gerçek, transferi son güne bırakın diye ben demedim yönetime :) Fikrimi sorarsan şu kısıtlı süre için 10m euroya çıkabiliyorsa en iyi çözüm, win/win yani, yoksa Hakanın kolunu kessen sarı kırmızı akmayacağını ben de biliyorum

Ben olsam düşük maliyetle Onana riskine girerim. 2 sene önce dünyanın en iyi 3-4 kalecisinden biriydi bu adam
Hiç bir zaman dünyanın en iyi 5 kaleciler arasında yer almadı o gerçeği bir not düşelim.

Eskiden iyidi şimdi belki iyi olur mantığıyla kaleci transfer edilemez. Kaleci ve futbolcu farklı meslekler. Kaleciler düşüş moduna geçtiğinde nadiren düzeliyor. Öyle istisna olur diye her maç United taraftarın küfür ettiği elemana fit olacak kadar da düşmeyelim. Daha 2 gün evvel 3. Lig takımına elendiler sırf bu Onana yüzünden.

Barış Alper Yılmaz ile yollar kesin olarak ayrılıyor. (Erdem Açıkgöz)

Galatasaray, Neom kulübüyle;
•40M€ bonservis
•Keçiörengücü’ne %20 pay
•Sonraki satıştan %10 pay
•İlk satın alma hakkı

şartlarında anlaşmaya çok yakın.

osimheni sayma abi
30 milyon harcadik singo icin.. ki 4-5 cuesta deneyecegimize 7-8 milyondan saglam birine vermek daha iyi
sayıyorum rtas. şayet osimhen gibi transfere 75 milyon euro harcıyorsan belli ki hedeflerin var avrupa'da. o zaman bu kadar eksik bırakamazsın takımı. Allah esirgesin osimhen sakatlansa oynatacak 2. forvetin yok. icardi'yle s. liginde her maç 5lik olursun o da 90 dakika oynayabilirse. singo'nun da ne çıkacağını görmedik henüz frankowski de iyi diyorlardı. 3 orta saha dışında oyuncu yok. hem avrupa'da rezil olup hem ligden olabilecek kadar dar bir kadro.

Barış Alper Yılmaz ile yollar kesin olarak ayrılıyor. (Erdem Açıkgöz )

[emoji[emoji6][emoji6]]M€ bonservis
•Keçiörengücü’ne %[emoji[emoji6][emoji6]] pay
•Sonraki satıştan %[emoji[emoji6][emoji6]] pay
•İlk satın alma hakkı

şifre mi çözmeye çalışacağız bu ne

Barış Alper Yılmaz ile yollar kesin olarak ayrılıyor. (Erdem Açıkgöz)

•40M€ bonservis
•Keçiörengücü’ne %20 pay
•Sonraki satıştan %10 pay
•İlk satın alma hakkı

Bu doğru ise Süper de bunlar yerine adam bulamaz maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt