Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Haluk Yüreklinin tierini düşürmek hatta belkide yasaklamak lazım. Fenerlilerle yalan yanlış haberler yapıyor olabilir.

Kaç ayda bir kaleci alınmaz mi arkadaş, son güne bırakmak? Akıl alır gibi değil. Bu geç kalmışlık değil, başka bir şey bu

Takım dün 2. viteste yürüye yürüye rahat kazandı. Lemina çıktıktan sonra 1-2 bireysel hatadan pozsisyon buldular ama o da uyduruktu. Lemina böyle oynadığı sürece ligde gol yememiz çok zorlaşır. Ben asıl sorunu Torreira'da görüyorum. Topla çok iyi olsa da artık 6 numara meziyetlerini iyice yitirdi. Dolduramıyor orayı. Onun da kariyeri ufaktan 8-10 gibi evrilecek belli ki.

Su an herkes 90 dakika %100'ünü verebilecek fiziki keskinlikte değil ama o da maç yapa yapa oturacak.

İlk 4 hafta sonu en çok bağıran sorunumuz 3. Bölgedeki pas bağlantılarının yetersizliği. Sane Yunus çok uyumlu gözükse de Sara o uyumu gösteremedi hala.

İşin güzel tarafı, işkence bitecek. Yıldım dönemden. Osi Sane Singo 75-30 bons verildi. Kaleci ve orta saha yetişir ise güzel dönem yetişmezse mehh deriz.
Leş bir dönem çunku orta saha olmayacak, kalecinin de kim oldugu belli degil berbat biri gelme olasiligi baya fazla.

Şizofren misin? Ne algısı?
niye üstüne alındın? Bak İbrahim kırkkanata, Burhan Can Terziye. Algıyı görürsün. Senin yapacak algı ne ola ki? Şizofren demeden önce, okuduğunu anlasan keşke.

Ayrıca sen sakat dedin, ben sakat olmadığını gaz muhabbeti olduğunu söyledim. Adamın gaz soluması beni ilgilendirmez futboluna zarar vermediği sürece..

Avrupa’da bu gece transferler tamamen netleşir yarın olursa sadece ülke içi transferler olur. Bu gece göreceğiz bakalım Donna city, Lammens Manu falan yapacak mı ?

niye üstüne alındın? Bak İbrahim kırkkanata, Burhan Can Terziye. Algıyı görürsün. Senin yapacak algı ne ola ki? Şizofren demeden önce, okuduğunu anlasan keşke.
Neymiş gaz çekmişmiş diyorsun, her yerde haber var senin kaynağın ne yalan olduğuna dair?

kardeşim bay'ı 30'a verin o paraya da donnarumma alın barışı sallai falan idare ederiz kaleyi edemeyiz.

Nasıl tezgaha düşürdüler Gs taraftarını. Her sene paralı medya mensuplarına bütün yaz haber salıyolar orta saha gelicek şu gelicek diye, günün sonunda transferi kapatıyolar.

1 tane osimhenle transferi kapadılar şaka gibi bir kulüp bu ya yıllardır böyle. Ağır yalancılar para var diye milleti kandırdılar, bütün parayı osimhene gömdüler. 3 mevki de ağır vasatız şu an, her sene aynı hikaye bıktım ben artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt