Furkan Kaya
Aslan Üye
- 2 Haziran 2024
- 8.099
- 6.078
- 1.043
bi yangın var içimde imdat!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek transfer o olacak gibi.Ilkay ı alin şu orta sahaya beceriksiz herifler
Antremanlara cikmayarak o hakliligini cöpe attiLammens'e cidden 3 teklif ettiysek Barış Alper baya haklıymış bu arada
iyi yapmış.5m de Singo'ya verdik zaten , geleceği de görmüşAntremanlara cikmayarak o hakliligini cöpe atti
Hakan'da sorun bonservis. Adamlar 30 istiyor.Dursun efendi veto ediyormuş Hakanı.
Kendisi Keremi onaylamakla meşgul olduğu için Hakanla uğraşamam diyor galiba.
kaynaksız haber paylaşmak en büyük suçDursun efendi veto ediyormuş Hakanı.
Kendisi Keremi onaylamakla meşgul olduğu için Hakanla uğraşamam diyor galiba.
Bari zanioloyu tutsalar. Cl kadrosuna oyuncu kalmadiHala beklentide olanlar var, kendinize yazık etmeyin boş yere.
30’a mı? Dursun yönetimde olsa bile ben bunu beklemiyorum, renkdaş. Ağır olur…Peskes cekecekler muhtemelen. Bence 30'a satacagiz, seneye de kuslarda goruruz.
Sasirir misin?30’a mı? Dursun yönetimde olsa bile ben bunu beklemiyorum, renkdaş. Ağır olur…
Bu arada Emre Çolak gaymi? Senelerdir takip ediyorum, 15 senedir o hafif kilolu arkadasiyla, oldum olasi beraber oturuyorlar Valencia'da ve hiç ama hiç manitalik birsey düsmedi. Vallaha komik olsun diye yazmiyorum, 35 yasinda bir erkegin 10 senedir baska bir erkekle tek yasamasi ilginç degilmi?