Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene aynı hadise
Rahmetli Aydemir Akbaş in Galatasaray'ı Galatasaraylı yıkar sözünün doğruluğunu ispatlıyorlar bize

Hakan kendini paraladı takıma gelmek için, orta daha düşmanları
Şahsi meseleleri yüzünden adamlar orta sahaya adam almıyo şaka gibi

Hakan fenere giderse ağzımı açmam bu adam ne yapsın daha

Yedek forvet yok osimhen e birsey olsa icardi ile nereye kadar gidecek morata kalacakti yada baris kalmalı yoksa ahmet kutucu girecek forvete

dazn berbat bir kaynak parayı ver Hakanı alırsın ama bu yönetim alamaz. bunlara 1 milyar dolar ver yine transferleri tam yapamazlar bunu daha önce dedim.En büyük transfer bu yönetimin yerine gelecek olan yönetim olur

Transfere 100 milyon Euro nun üzerinde para harcayıp, kadro kalitesinde nitelik ve nicelik olarak geriye gitmek büyük maharet ister..

Sane, Singo geldi.. Muslera, Mertens, Demirbay, Jelert gitti, Cuesta ve Zaniolo yolcu gibi.. Yerlerine adam alınacağına inananlara satılık köprü var..

Bu saatten sonra kimse takımındaki ilk 11 oyuncusunu satmaz. O yüzden Hakan’ı falan unutalım. En fazla son gün menajer önerileri veya takımların düşünmediği oyunculardan ne denk gelirse alırlarlar. Fırsat transferi olmazsa da bunlar bir halt beceremez.
Barış’ı da satmamalıyız. Yoksa Yunus, Sara ve Sane ileri 3lüsüyle bizi ŞLde ağır tokatlarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt