Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.700
- 9.232
- 1.203
Bu saatten sonra Onana riskine girmeliyiz. Tutarsa kelepir paraya top tier kalecimiz olur tutmazsa Günayla devam ederiz. İyi bir rehabilitasyonla toparlayabileceğine inanıyorum ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GünayKritik soruyu soruyorum
Livakovic mi onana mi?
Kritik soruyu soruyorum
Livakovic mi onana mi?
DeğilErsin Düzen yasak değil or?
ManU, Martinez'i alıyor diye ucuza bırakır muhtemelen ama ne kadar ucuza bırakır o da soru işareti. Biz saydırıyoruz falan ama bu yaz 30m€ üstü bonservis istiyorlardı Onana içinBu saatten sonra Onana riskine girmeliyiz. Tutarsa kelepir paraya top tier kalecimiz olur tutmazsa Günayla devam ederiz. İyi bir rehabilitasyonla toparlayabileceğine inanıyorum ben
Emoji attım ama yetmez..anzısın emre çolak gay mı sorusunun geldiği gibi bir nöbet
2.9 23:59 olsun senin yerine derim ben110 milyon euro harcayıp takımı eksik bırakan bir futbol departmanına ne denir?
Ben biliyorum da yazmıyorum ayıp olmasın diye.
Ece seçkinle takıldı bi araBu arada Emre Çolak gaymi? Senelerdir takip ediyorum, 15 senedir o hafif kilolu arkadasiyla, oldum olasi beraber oturuyorlar Valencia'da ve hiç ama hiç manitalik birsey düsmedi. Vallaha komik olsun diye yazmiyorum, 35 yasinda bir erkegin 10 senedir baska bir erkekle tek yasamasi ilginç degilmi?
ManU, Martinez'i alıyor diye ucuza bırakır muhtemelen ama ne kadar ucuza bırakır o da soru işareti. Biz saydırıyoruz falan ama bu yaz 30m€ üstü bonservis istiyorlardı Onana için
Yanlis cevap otur siifir