Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.246
- 11.910
- 2.123
Lookman çekemiyoz mu yaw ligin seyrini değiştirir. Saneye verilen para lokmana verilseydi keşke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam SAKAT. 2 ay out.Arkadaş Bissouma neden almadiniz kiralık topçu ucuza alerjiniz mi var mış gibi adam kafayı yiyecek ya
Biss sakat galiba öyle bi görüntü dolanıyorduArkadaş Bissouma neden almadiniz kiralık topçu ucuza alerjiniz mi var mış gibi adam kafayı yiyecek ya
neymis sakatligi?Adam SAKAT. 2 ay out.
Aslında tam da onlardan beklenecek bir hareket..Şikeciler Ederson’ u alarak hem kaleci sorununu çözdü,hem de City nin Donnarumayı almasının önündeki engeli kaldırarak bize düşmesini engelledi.Eşşekbahçeden beklenmeyeyecek bir operasyon
Son gülen iyi güler. Bu şikecilerin hiçbir hamlesi onlara hayır getirmedi son dönemde. Onların sayesinde doğru oyunculara gittik, onlar da çöplere dünyanın parasını bayıldılar. Üstelik verim de alamadılar.Şikeciler Ederson’ u alarak hem kaleci sorununu çözdü,hem de City nin Donnarumayı almasının önündeki engeli kaldırarak bize düşmesini engelledi.Eşşekbahçeden beklenmeyeyecek bir operasyon
Barış üzerinden öyle bir fitne ateşi harladılar ki, söndürmek nerdeyse imkansız… ahlaksızlar…yok malesef hatta dolaylı yoldan osimhen inde etkilendiğini düşünüyorum bu işten. osimhen 25 alıyor biz 2 muhabbetinden. hayır bu muhabbeti utanmadan yapıp olası takımda kalma durumunda nası toparlayacağız ortalığı onu düşünüyorum.
yalnız olmamam gzel bu konuda. neden bilmiyorum bende olacakmış hissiyatındayım. osimhen olayı bizi baska düsündürmeye basladı.Donna imkansız değil, açıkta kalırsa PSG’de kalmaz.. Ya arapları, ya bizi seçer… Burada da CL faktörünü seçer diye tahmin ediyorum.
Ve açıkta kalacakmış gibi geliyor. Maaşını karşılayacak kaleci arayan tek takım City.. City’nin de onu istemesi Pep olduğu sürece pek mümkün değil. O yüzden ben transfer dönemi bitene kadar bekleyeceğim kendi adıma.
Metin Öztürk, öyle bir durumda koltuğun arkasından kılıcı sokar gibi görünüyor.Ocak Buruk'dan başkana bu vakitten sonra ne seni incitirim ne kendimi incittiririm. Kuzu da benim kurtta benim çoban da benim açıklaması bekliyoruz.
Donna - GS ihtimalini bertaraf etmek için fbtö Ederson'u alıyor rtaş. Donna City yapar yarın akşama kadar. Bir aksilik olur da Donna boşta kalırsa o zaman hamle yapabiliriz bir iht.Donna imkansız değil, açıkta kalırsa PSG’de kalmaz.. Ya arapları, ya bizi seçer… Burada da CL faktörünü seçer diye tahmin ediyorum.
Ve açıkta kalacakmış gibi geliyor. Maaşını karşılayacak kaleci arayan tek takım City.. City’nin de onu istemesi Pep olduğu sürece pek mümkün değil. O yüzden ben transfer dönemi bitene kadar bekleyeceğim kendi adıma.
Hocam bozuk saat bile gunde iki kere dogruyu gosterir. Sampiyonluksuz 12. Seneleri.Son gülen iyi güler. Bu şikecilerin hiçbir hamlesi onlara hayır getirmedi son dönemde. Onların sayesinde doğru oyunculara gittik, onlar da çöplere dünyanın parasını bayıldılar. Üstelik verim de alamadılar.