Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış üzerinden öyle bir fitne ateşi harladılar ki, söndürmek nerdeyse imkansız… ahlaksızlar…
barıs ın iş bilmez temsilcisi yüzünden her şey. şu süreç düzgün yönetilse, barıs 10 gün kala iyi bi fiyata satılabilir, akabinde bizim de alacağımız oyunculara kaynak ayırılabilirdi. biz bekletmeyi seçtik. son 2 güne girdik. bakalım.

Hakankn sofa ratingi dakikalar gectikce dusuyor. Izleyen varsa aydinlatsin hele

City donnarumayı alacak olsa çoktan alırdı zaten niye edersonu beklesin city 15m kazansa nolur kazanmasa nolur

neymis sakatligi?
O kadarini bilmam ama bu foto düştü. Taşlar yerine oturuyor.

0a5658b47e68ffadd729800825768fe8.jpg

Donna imkansız değil, açıkta kalırsa PSG’de kalmaz.. Ya arapları, ya bizi seçer… Burada da CL faktörünü seçer diye tahmin ediyorum.

Ve açıkta kalacakmış gibi geliyor. Maaşını karşılayacak kaleci arayan tek takım City.. City’nin de onu istemesi Pep olduğu sürece pek mümkün değil. O yüzden ben transfer dönemi bitene kadar bekleyeceğim kendi adıma.
Büyük risk mi, evet hem de çok büyük risk.. değer mi; Donnarumma için alınmazsa kim için alınabilir ki.. yani değer..

Peki bizim yönetimin böyle bir düşüncesi var mı? Hiç sanmıyorum, onlarınki tamamen beceriksizlik…

Bu kulübün rezillikleri bitmeyecek mi?

Bu kulüp abdurrahim albayrak zamanı forvetsiz çıktı, bu kulüp orta sahasız kaldı. Kulübün kuruluş dna sı avrupa takımlarını yenmek bunlar da tam tersi bizi anamızın ligi takımı yaptılar.

Lise bu duruma el atmayacak mı yeter ulan
Liseliler artık konuşmuyor herhalde hiç açıklamalarını görmüyoruz.

Dün nurlu yüzlü başkan bugün hain ve istifa oldu demek ki. İnsanoğlu işte.
Öyle bir hata yaparsın ki o ana kadar bütün yaptıkların çöp olur. Barış Alper mevzusu buna bir örnektir. Aynı şekilde bu durumda buna çok güzel bir örnektir. Ne oldum değil ne olacağım diyecek Galatasaray'ın koskoca başkanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt