Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.543
- 24.144
- 2.393
Adam sakat 2-3 ay yokmuş.Arkadaş Bissouma neden almadiniz kiralık topçu ucuza alerjiniz mi var mış gibi adam kafayı yiyecek ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam sakat 2-3 ay yokmuş.Arkadaş Bissouma neden almadiniz kiralık topçu ucuza alerjiniz mi var mış gibi adam kafayı yiyecek ya
barıs ın iş bilmez temsilcisi yüzünden her şey. şu süreç düzgün yönetilse, barıs 10 gün kala iyi bi fiyata satılabilir, akabinde bizim de alacağımız oyunculara kaynak ayırılabilirdi. biz bekletmeyi seçtik. son 2 güne girdik. bakalım.Barış üzerinden öyle bir fitne ateşi harladılar ki, söndürmek nerdeyse imkansız… ahlaksızlar…
Millet kaleci transferi diye gidiyor bizden tik yok, abv.
Daha yönetici kılıklı biri
2 ay sakat mi onu duymadim şimdi öğrendim.Adam SAKAT. 2 ay out.
Tam ne bilmiyorum sakatlığını da geçen foto paylaşmış arkadaşı doğum gününde, ayağına bir şey takmışlar. Yunus ameliyat edildikten sonra yürürken giyiyordu o zımbırtıyı ilk birkaç hafta.neymis sakatligi?
O kadarini bilmam ama bu foto düştü. Taşlar yerine oturuyor.neymis sakatligi?
Büyük risk mi, evet hem de çok büyük risk.. değer mi; Donnarumma için alınmazsa kim için alınabilir ki.. yani değer..Donna imkansız değil, açıkta kalırsa PSG’de kalmaz.. Ya arapları, ya bizi seçer… Burada da CL faktörünü seçer diye tahmin ediyorum.
Ve açıkta kalacakmış gibi geliyor. Maaşını karşılayacak kaleci arayan tek takım City.. City’nin de onu istemesi Pep olduğu sürece pek mümkün değil. O yüzden ben transfer dönemi bitene kadar bekleyeceğim kendi adıma.
Liseliler artık konuşmuyor herhalde hiç açıklamalarını görmüyoruz.Bu kulübün rezillikleri bitmeyecek mi?
Bu kulüp abdurrahim albayrak zamanı forvetsiz çıktı, bu kulüp orta sahasız kaldı. Kulübün kuruluş dna sı avrupa takımlarını yenmek bunlar da tam tersi bizi anamızın ligi takımı yaptılar.
Lise bu duruma el atmayacak mı yeter ulan
Yarı maaşa veriyorlar avrupa da her takım ister zararı yok alan takımlar için.Amrabat sevilla diyorlar ..Ulan aninda nasil takim buldunuz bu kazmaya
Öyle bir hata yaparsın ki o ana kadar bütün yaptıkların çöp olur. Barış Alper mevzusu buna bir örnektir. Aynı şekilde bu durumda buna çok güzel bir örnektir. Ne oldum değil ne olacağım diyecek Galatasaray'ın koskoca başkanı.Dün nurlu yüzlü başkan bugün hain ve istifa oldu demek ki. İnsanoğlu işte.