Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün nurlu yüzlü başkan bugün hain ve istifa oldu demek ki. İnsanoğlu işte.

Donna imkansız değil, açıkta kalırsa PSG’de kalmaz.. Ya arapları, ya bizi seçer… Burada da CL faktörünü seçer diye tahmin ediyorum.

Ve açıkta kalacakmış gibi geliyor. Maaşını karşılayacak kaleci arayan tek takım City.. City’nin de onu istemesi Pep olduğu sürece pek mümkün değil. O yüzden ben transfer dönemi bitene kadar bekleyeceğim kendi adıma.

Haziran ayı: Osimheni alalım kalede günay devam etse de olur
Ağustos ayı: hani benim donnarummam

Şikeciler Ederson’ u alarak hem kaleci sorununu çözdü,hem de City nin Donnarumayı almasının önündeki engeli kaldırarak bize düşmesini engelledi.Eşşekbahçeden beklenmeyeyecek bir operasyon
Aslında tam da onlardan beklenecek bir hareket..

Adamların zihniyeti kendi eksikliklerini giderip, ihtiyaçlarını gidermek üzerine değil.. Galatasaray a nasıl zarar veririm üzerine kurulu..

Bu yüzden de burunları çamurdan çıkmıyor, her sene altımızda kalıyorlar..

Şikeciler Ederson’ u alarak hem kaleci sorununu çözdü,hem de City nin Donnarumayı almasının önündeki engeli kaldırarak bize düşmesini engelledi.Eşşekbahçeden beklenmeyeyecek bir operasyon
Son gülen iyi güler. Bu şikecilerin hiçbir hamlesi onlara hayır getirmedi son dönemde. Onların sayesinde doğru oyunculara gittik, onlar da çöplere dünyanın parasını bayıldılar. Üstelik verim de alamadılar.

yok malesef hatta dolaylı yoldan osimhen inde etkilendiğini düşünüyorum bu işten. osimhen 25 alıyor biz 2 muhabbetinden. hayır bu muhabbeti utanmadan yapıp olası takımda kalma durumunda nası toparlayacağız ortalığı onu düşünüyorum.
Barış üzerinden öyle bir fitne ateşi harladılar ki, söndürmek nerdeyse imkansız… ahlaksızlar…

Millet kaleci transferi diye gidiyor bizden tik yok, abv.

Müthiş kadro mühendisliğimizin bu durumlara geleceği bağıra bağıra belliydi. Dünya kadar boş topçuya basıldı paralar. Şimdiye kemik kadro oluşup 3-5 nokta transfer ile şova başlayacaktık

Bu fbnin 3 aydır 1 tane bile kaleciyle ismi anılmadı. Bize 3 aydır hergün kaleci yazıldı adamlar tak son gün bizim en çok istediğimiz kaleciyi aldılar. Hiçbir planları yok sadece gsray ne istiyorsa onu alalım adamların tek planlaması bu yıllardır böyle.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donna imkansız değil, açıkta kalırsa PSG’de kalmaz.. Ya arapları, ya bizi seçer… Burada da CL faktörünü seçer diye tahmin ediyorum.

Ve açıkta kalacakmış gibi geliyor. Maaşını karşılayacak kaleci arayan tek takım City.. City’nin de onu istemesi Pep olduğu sürece pek mümkün değil. O yüzden ben transfer dönemi bitene kadar bekleyeceğim kendi adıma.
yalnız olmamam gzel bu konuda. neden bilmiyorum bende olacakmış hissiyatındayım. osimhen olayı bizi baska düsündürmeye basladı.

Donna - GS ihtimalini bertaraf etmek için fbtö Ederson'u alıyor rtaş. Donna City yapar yarın akşama kadar. Bir aksilik olur da Donna boşta kalırsa o zaman hamle yapabiliriz bir iht.

Son gülen iyi güler. Bu şikecilerin hiçbir hamlesi onlara hayır getirmedi son dönemde. Onların sayesinde doğru oyunculara gittik, onlar da çöplere dünyanın parasını bayıldılar. Üstelik verim de alamadılar.
Hocam bozuk saat bile gunde iki kere dogruyu gosterir. Sampiyonluksuz 12. Seneleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt