Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DEFOLUN !!

1756672799257.webp

Dostum 2-3 senedir teröristlerin kadrosu hep bizden daha cok alternatifliydi. Her defasinda avucladilar

Ben lig icin endiseli degilim. Ha ama avrupadan dönuslerde ufak tefek sikintilar elbet olabilir. Ama sorun yaratacak takimlar 3 veya en fazla 4 tanedir. Onlari da elbet bir sekil hallederiz

Bu arada yönetim istifa
Ben senin kadar rahat değilim reis. Her zaman işler yolunda gidecek diye bir şey yok. Misal geçen yıl ikinci devre Mertens oyuna alternatif oyuncu olarak giriyordu. Üstüne beğenmesek de Demirbay da ayrıldı ama hadi onu saymayalım zaten kötüydü diye. Biz orta sahada hem nitelik hem nicelik olarak geçen seneden çok daha gerideyiz şu an. Ki geçen yıl bile orta saha lazım diyorduk.

Donarumma inse kaos falan kalmaz herkes ne kaosu der. Kaosun sebebi her şeyi yarım bırakmayı seven yönetimin hala bir kaleci ve orta saha almaması zaten.
Bu saatten sonra zor. Dün Kerem olayıyla bütün her şeyin üzerine tüy diktiler.

Haziran'da Sane, Temmuzda 75 milyona Osimhen alıp, sağ beke 30 milyon euro gömülen bir transfer sezonunu nasıl bu kadar berbat edebilirsiniz. Karşı taraf üç tane 11 çıkaracak saçma sapan bir kadro kuruyor, biz de sakatlananın yerine alt yapıdan topçu koyacak durumdayız. Kafayı yemelik ya. Simitçiye, badem bıyıklıya, bunları hala görevde tutup Erden Timur'u küstüren adama kulüp emanet edersen bu olur işte.

Ben senin kadar rahat değilim reis. Her zaman işler yolunda gidecek diye bir şey yok. Misal geçen yıl ikinci devre Mertens oyuna alternatif oyuncu olarak giriyordu. Üstüne beğenmesek de Demirbay da ayrıldı ama hadi onu saymayalım zaten kötüydü diye. Biz orta sahada hem nitelik hem nicelik olarak geçen seneden çok daha gerideyiz şu an. Ki geçen yıl bile orta saha lazım diyorduk.
Haklisin rts. Ben illaki 1 kaleci 1de u23 de olsa orta saha aliriz diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt