Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.768
- 14.836
- 1.398
bu yangın üfleyerek sönmez!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir telefon gelmiş midir acabaEderson işinin bu kadar medyaya yansıtılıp, 2 ay felan sürüp bu şekilde bitmesi rezaletin ötesinde
garip işler dönüyor
ifb ye mi çalışıyorsunuz dursun ve şürekası
En kotu oynayan o muymus?Salin lan 10 milyona hakani
Ekli dosyayı görüntüle 301326
Davinson, Torreira, Osimhen alamadıkları sürece kapanması mümkün değilederson-semedo-skriniar-oosterwolde-brown-fred-edson-ilkay-kerem-asensio-en nesyri(duran) kadro farkı kapandı
Erden timur sayesinde benceValla bu kulüp sözüm ona böyle yöneticilere rağmen bu kadar başarılı ya, hakikaten mucizevi bir şey bu. Yani Allah'ın inayetiyle götürüyoruz resmen.
Biz bi noktada bu dar kadro sebebiyle patlarız. Her sezon bıçak sırtı gittikDavinson, Torreira, Osimhen alamadıkları sürece kapanması mümkün değil
Biz niye onlar gibi yapmıyoruz demiyorum, saçma sapan olduğunu da yazdım zaten. As kaleci Günay'a, yedeği Jankat'a, orta saha alternatifi Berkan'a, beli dönmeyen Abdülkerim ile CL maçlarına, Barış sonrası alternatifsiz kanat rotasyonuna okeysen bir şey diyemem ama bu saydığım bölgelere en az birer oyuncu şart bence. Transfer şımarıklığı için değil olması gereken bu olduğu için istiyoruz.Fener tarih boyunca 3 kadro çıkacak transferler yapıyor hala daha Fener'i örnek gösterip biz niye yapmıyoruz demek bence çok bir şey ifade etmiyor. Her yıl aynı şeyler bozuk kaset gibi konuşuluyor.
Geçen yılda 10 tane aldılar ondan önceki yılda ondan öncede.
Bir defa eğri duruyorlar oradan doğru iş çıkmaz.
Tier 31bu kim tier kaç
2ci olurlarederson-semedo-skriniar-oosterwolde-brown-fred-edson-ilkay-kerem-asensio-en nesyri(duran) kadro farkı kapandı
Gs ne kadar ağır kalmışsa, fb de o kadar çorba yapmış. Her iki takım için de iyi tablo değil.