Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
areola-onana ikilisinden birini alır bizimkiler transferi kapatır.

BAY sürecini de kurtaramayacaklar galiba ocak ayında 20-25’e gönderirler muhtemelen

1756673146650.webp

Bizim bu sene başarılı olmamızın tek yolu, hemen hemen hiçbir kritik oyuncumuzun sakatlanmaması, yani 50 maçlık serüvende hiç sakatlık olmayacak, örneğin torreira sakatlanırsa bittik, davinson giderse bittik, osimhen giderse bittik.Artık okan hoca bu işi çözecek nasıl yapacak bilmiyorum

Fener tarih boyunca 3 kadro çıkacak transferler yapıyor hala daha Fener'i örnek gösterip biz niye yapmıyoruz demek bence çok bir şey ifade etmiyor. Her yıl aynı şeyler bozuk kaset gibi konuşuluyor.
Geçen yılda 10 tane aldılar ondan önceki yılda ondan öncede.
Bir defa eğri duruyorlar oradan doğru iş çıkmaz.
Biz niye onlar gibi yapmıyoruz demiyorum, saçma sapan olduğunu da yazdım zaten. As kaleci Günay'a, yedeği Jankat'a, orta saha alternatifi Berkan'a, beli dönmeyen Abdülkerim ile CL maçlarına, Barış sonrası alternatifsiz kanat rotasyonuna okeysen bir şey diyemem ama bu saydığım bölgelere en az birer oyuncu şart bence. Transfer şımarıklığı için değil olması gereken bu olduğu için istiyoruz.

Transferlere küfür edeceğim şimdi. Bir adamı alacaksanız gidin alın biye bizim transfer ortalamanız 45 gün. Ederson meselesini uzattın gitti fb aldı. Kendimizden çok şunlara scoutluk yaptık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt