- 16 Haziran 2010
- 204.845
- 157.222
- 6.838
Zaniolo yerine Sancho'da alinabilirdi, yeni taze kan . Neyse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep birlikte göreceğiz. Ha almış olmak için gidip Altay/Onana falan alacaklarsa yine çok kulakları çınlar tüm sezon.Süreç devam ediyor iken neden alınmadı denemez çünkü tahta kapandığında yok ise eleştirilir ha son gün almışsın ha 10 gün kala netice önemli bana göre.
Belki yarın öbür gün 2-3 tane a+ oyuncu gelecek ki genelde öyle oluyor o zaman ne denilecek?
Yani şu resimde en az 3 oyuncu alınmama gibi bir ihtimal imkansız.
Bir oyun vardı fenerli döv diye aynı o tip değil mi
çok saçmasapan bir tablo
Dönmez o korkaklar. Siyasi telefon tepelerine binerbence geri dönülebilir kisa süreli ve hafta sonu yapilan aciklama.
Şu kadro lig'de zaten sorun yaşamaz, derdimiz Avrupa'da rezil olmamak play off'a kalmak demek Osimhen'in parasının çıkması demek, 16'lara kalmak demek Osimhen + Sane'nin parasıTamam yönetime kızıyoruz ama sizde her şeyi abartmayın yok bunu almışlar yok şunu almışlar. Her sezon kadroyu ve teknik direktörü yapboz gibi yapıyor adamlar ve her sene sonunda Galatasaray şampiyonluğu izliyorlar. Bize 2 tane takviye lazım eğer gelmezse eleştirelim ama Fener'in her sezon yaptığı onlarca transfer üzerinden bunu yorumlamak lüzumsuz.
Ben genel olarak demek istemiştim. Yoksa son 3 yılı geç, GS'nin geleceğini değiştirdi Erden. Çöküşten zirveye taşıyıp kulübün vizyonunu değiştirdi adam. 13. olduğumuz sezon ortası Erden gelmese BJK'den beter durumdaydık şu an.Erden timur sayesinde bence
İstifa edip kaçar geçen senelerin birinde de ciddi ciddi kaos ortamı yaşanırken buna gelmişti olay sonra allah yine yüzümüze gülmüştü.Bizim bu sene başarılı olmamızın tek yolu, hemen hemen hiçbir kritik oyuncumuzun sakatlanmaması, yani 50 maçlık serüvende hiç sakatlık olmayacak, örneğin torreira sakatlanırsa bittik, davinson giderse bittik, osimhen giderse bittik.Artık okan hoca bu işi çözecek nasıl yapacak bilmiyorum
Attığı twit transferler alakalı değil. Bir uzaylı videosu ile alakalı dalga amaçlı zaten kendisinin öyle transfer bildiği falanda yok.kim geliyormuş
Arabistanda 12 inde bitiyormus transfer sezonu. Baris da giderse yunus sane disinda kanat rotasyonu yok. Orta saha rotasyonu zaten yok.
2008 yilindaki kewell arda barosun arkasina baris mustafa sarpli donem gibi olacak.