Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süreç devam ediyor iken neden alınmadı denemez çünkü tahta kapandığında yok ise eleştirilir ha son gün almışsın ha 10 gün kala netice önemli bana göre.
Belki yarın öbür gün 2-3 tane a+ oyuncu gelecek ki genelde öyle oluyor o zaman ne denilecek?

Yani şu resimde en az 3 oyuncu alınmama gibi bir ihtimal imkansız.
Hep birlikte göreceğiz. Ha almış olmak için gidip Altay/Onana falan alacaklarsa yine çok kulakları çınlar tüm sezon.

Zaniolo yerine adam falan almayacak bunlar gitsin diyenler saka mi. Alternatif yok kadroda

çok saçmasapan bir tablo

hrifler hoca değiştirdi ve transferlerini geleek TD den alakasız yaptılar (BJK Cerny de alacak galiba )

daha yabancılardan çıkmaları lazım.

maaşları konuşmayalım bile - normal bir tablo değil bu. buram buram seçim kokuyor.

bizi tamamen bunlardan ayrı - kendi beceriksizliğimiz ekseninde - eleştirmek lazım şiddetli seviyede.

Tamam yönetime kızıyoruz ama sizde her şeyi abartmayın yok bunu almışlar yok şunu almışlar. Her sezon kadroyu ve teknik direktörü yapboz gibi yapıyor adamlar ve her sene sonunda Galatasaray şampiyonluğu izliyorlar. Bize 2 tane takviye lazım eğer gelmezse eleştirelim ama Fener'in her sezon yaptığı onlarca transfer üzerinden bunu yorumlamak lüzumsuz.
Şu kadro lig'de zaten sorun yaşamaz, derdimiz Avrupa'da rezil olmamak play off'a kalmak demek Osimhen'in parasının çıkması demek, 16'lara kalmak demek Osimhen + Sane'nin parası

Erden timur sayesinde bence
Ben genel olarak demek istemiştim. Yoksa son 3 yılı geç, GS'nin geleceğini değiştirdi Erden. Çöküşten zirveye taşıyıp kulübün vizyonunu değiştirdi adam. 13. olduğumuz sezon ortası Erden gelmese BJK'den beter durumdaydık şu an.
Adam ligini 13. bitirmiş, Avrupa'ya gidemeyen, gelirleri dip yapmış kulübün bütün çöp oyuncularını tekte temizleyip ilk 11'e 9 tane adam getirdi. Getirdiği adamlar da Mertens, Torreira, Icardi filan ha. O sene taraftara sorsan nah alırız bu herifleri derdik. Hem de öyle 4-5 milyon maaşla değil, Türkiye rakamlarına göre asgari ücret sayılabilecek seviyelere getirdi bunları. Üstüne sponsorluk gelirlerini zirveye taşıdı. O güne kadar 2. sınıf topçularla uğraşan suyun karşı tarafı bile bizden kopya transfer işlerine girmek zorunda kaldı Dzeko vs diye.

Bu takımı şampiyonlar ligine eksik bir şekilde götüren taraftara hainlik yapmış demektir.

Bizim bu sene başarılı olmamızın tek yolu, hemen hemen hiçbir kritik oyuncumuzun sakatlanmaması, yani 50 maçlık serüvende hiç sakatlık olmayacak, örneğin torreira sakatlanırsa bittik, davinson giderse bittik, osimhen giderse bittik.Artık okan hoca bu işi çözecek nasıl yapacak bilmiyorum
İstifa edip kaçar geçen senelerin birinde de ciddi ciddi kaos ortamı yaşanırken buna gelmişti olay sonra allah yine yüzümüze gülmüştü.

BAY yerine iyi bir kanat gelmezse çok zorlanırız.
Kalırsa da eskisi gibi olur mu emin değilim

Arabistanda 12 inde bitiyormus transfer sezonu. Baris da giderse yunus sane disinda kanat rotasyonu yok. Orta saha rotasyonu zaten yok.
2008 yilindaki kewell arda barosun arkasina baris mustafa sarpli donem gibi olacak.

Kodumun arapları zaten yerine adam almayalım diye son gün 50 milyonluk teklifle gelir.

YÖNETİM İSTİFA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt