Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.768
- 14.836
- 1.398
ilkay 5 maaşı kabul ediyo diyodu sanki bct biz 4 civarı veriyomuşuzEn az +5m verirsen alabilirsin.
2+1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilkay 5 maaşı kabul ediyo diyodu sanki bct biz 4 civarı veriyomuşuzEn az +5m verirsen alabilirsin.
2+1
Ben senin kadar rahat değilim reis. Her zaman işler yolunda gidecek diye bir şey yok. Misal geçen yıl ikinci devre Mertens oyuna alternatif oyuncu olarak giriyordu. Üstüne beğenmesek de Demirbay da ayrıldı ama hadi onu saymayalım zaten kötüydü diye. Biz orta sahada hem nitelik hem nicelik olarak geçen seneden çok daha gerideyiz şu an. Ki geçen yıl bile orta saha lazım diyorduk.Dostum 2-3 senedir teröristlerin kadrosu hep bizden daha cok alternatifliydi. Her defasinda avucladilar
Ben lig icin endiseli degilim. Ha ama avrupadan dönuslerde ufak tefek sikintilar elbet olabilir. Ama sorun yaratacak takimlar 3 veya en fazla 4 tanedir. Onlari da elbet bir sekil hallederiz
Bu arada yönetim istifa
Bu saatten sonra zor. Dün Kerem olayıyla bütün her şeyin üzerine tüy diktiler.Donarumma inse kaos falan kalmaz herkes ne kaosu der. Kaosun sebebi her şeyi yarım bırakmayı seven yönetimin hala bir kaleci ve orta saha almaması zaten.
ilkay 5 maaşı kabul ediyo diyodu sanki bct biz 4 civarı veriyomuşuz.
bu ilkay değişik bi herif bence süper ligde oynamaya çok sıcak bakmıyor derdi bu gibiKeş para o. Kolay bonusta ister.
Haklisin rts. Ben illaki 1 kaleci 1de u23 de olsa orta saha aliriz diyorumBen senin kadar rahat değilim reis. Her zaman işler yolunda gidecek diye bir şey yok. Misal geçen yıl ikinci devre Mertens oyuna alternatif oyuncu olarak giriyordu. Üstüne beğenmesek de Demirbay da ayrıldı ama hadi onu saymayalım zaten kötüydü diye. Biz orta sahada hem nitelik hem nicelik olarak geçen seneden çok daha gerideyiz şu an. Ki geçen yıl bile orta saha lazım diyorduk.
Takımı düşündüğümüz için yangın yapıyoruz zaten. Fenerin transferleri bir bk değil. Biz neden eksiğizBu sene transfersiz de şampiyonuz. birakin F5 i bizim takimi düşünelim