- 27 Ocak 2010
- 132.456
- 97.614
- 5.488
enayiliği gördükten sonra ben de girerdimŞikeciler Ederson transferine girmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
enayiliği gördükten sonra ben de girerdimŞikeciler Ederson transferine girmiş
Bununda sakal kıranı bir düzelmedi yav![]()
Olympiakos, Inter'de oynayan Mehdi Taremi'yi 2.5 milyon euro'ya transfer etti. [Fabrizio Romano]
bence gecmedi daha cok taze aciklama, fener hata etti edersona erken saatde girdi.O iş işten geçmiştir yoksa böyle adım atamazlardı geçmiş olsun
Sadece yavaşlık değil, hava topları, ikili mücadeleler hepsinde çok kötü mevcut hali. Her maç en az 2-3 tane başarısız tek dalması da takımın canına okuyor.aponun yerine singo alindi dedim adam solda oynamamis, arda ünyayi bari hazirlasin. apo asiri yavas.
Ilkay bizi beğenmiyor biz onu degilBu takıma yaratıcı bir orta saha lazım. İlkayı beğenmeyenler bu orta sahayı beğeniyorsa diyecek bir şey yok.
Sampiyonluk bu yonetimin tum sikintilarini hali altina supuruyor basindan beri. İlk sezon butce sikintisi ve kotu/mecbur transfer denemeleri oldu ama yonetim pozsyinunda cikip gereken ayari veren adam vardi.Biz bu yönetimle iyi şampiyon oluyoruz valla. Mucize resmen