- 30 Temmuz 2009
- 32.557
- 8.416
- 2.188
Apo?Barış’ı tokatlaya tokatlaya kendine getirecek bi adam yok mu şu kulüpte?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo?Barış’ı tokatlaya tokatlaya kendine getirecek bi adam yok mu şu kulüpte?
yok malesef hatta dolaylı yoldan osimhen inde etkilendiğini düşünüyorum bu işten. osimhen 25 alıyor biz 2 muhabbetinden. hayır bu muhabbeti utanmadan yapıp olası takımda kalma durumunda nası toparlayacağız ortalığı onu düşünüyorum.Barış’ı tokatlaya tokatlaya kendine getirecek bi adam yok mu şu kulüpte?
Geçen sene devre arasından sonra barış ve morata vardı. Devreye kadar sezonun en kötüsü barıştı. Osimhen zaten piyango olarak vurdu. Oraya gelene kadar rezil bir transfer dönemi yaşadık.Geçen sene osimhen yedeği morata ve barış vardı. Şu an osimhen sakatlansa 45 dakika oynayacak forvetin yok.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kufur et artik seni like yagmuruna bogalim110 milyon euro harcayıp takımı eksik bırakan bir futbol departmanına ne denir?
Ben biliyorum da yazmıyorum ayıp olmasın diye. Siz anladınız.
Maçı aç izle burada boş yapacağına30dk da 5 topla bulusma mi? Takim arkadaslari pas vermiyor herhalde. Buda bok gibi oynuyor. Hadi lan bide kirmizi ye seni satmak zorunda kalsinlar
Ekli dosyayı görüntüle 301287
Bide bakiyon teröristler almiyor mu?
Barış’ı tokatlaya tokatlaya kendine getirecek bi adam yok mu şu kulüpte?
Ocak Buruk'dan başkana bu vakitten sonra ne seni incitirim ne kendimi incittiririm. Kuzu da benim kurtta benim çoban da benim açıklaması bekliyoruz.