Gökhan Dündar
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.750
- 1.010
- 1.913
Hakan zorla gelmeye çalışıyor herhalde kötü oynayarak.Inter 2yi yedi. Gs ile ugrasanin cocugu olmaz lan city ile inter anladinizmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan zorla gelmeye çalışıyor herhalde kötü oynayarak.Inter 2yi yedi. Gs ile ugrasanin cocugu olmaz lan city ile inter anladinizmi?
Bu fbnin 3 aydır 1 tane bile kaleciyle ismi anılmadı. Bize 3 aydır hergün kaleci yazıldı adamlar tak son gün bizim en çok istediğimiz kaleciyi aldılar. Hiçbir planları yok sadece gsray ne istiyorsa onu alalım adamların tek planlaması bu yıllardır böyle.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dursun ağabeyleri varken konuşamazlar.Liseliler artık konuşmuyor herhalde hiç açıklamalarını görmüyoruz.
Yarı maaşa veriyorlar avrupa da her takım ister zararı yok alan takımlar için.
Hakankn sofa ratingi dakikalar gectikce dusuyor. Izleyen varsa aydinlatsin hele
cok enteresan calhanoglu 30 dkda toplam 4 pas yapmis
Yok oyle bir olay. Pep kadroda az sayida oyuncu istiyor. Sadece para meselesi degil.City donnarumayı alacak olsa çoktan alırdı zaten niye edersonu beklesin city 15m kazansa nolur kazanmasa nolur
Ben senin kadar naif düşünmüyorum, belki de içim kötü bilmiyorum; sanki işbilmezlik değil bilinçli olarak yapıldı ve Barış da bilmeden paranın büyüsüne kapılıp oyuna alet oldu..barıs ın iş bilmez temsilcisi yüzünden her şey. şu süreç düzgün yönetilse, barıs 10 gün kala iyi bi fiyata satılabilir, akabinde bizim de alacağımız oyunculara kaynak ayırılabilirdi. biz bekletmeyi seçtik. son 2 güne girdik. bakalım.
Psikolojik üstünlük kurmak sadece planlamaları başka bişey değil.Bu fbnin 3 aydır 1 tane bile kaleciyle ismi anılmadı. Bize 3 aydır hergün kaleci yazıldı adamlar tak son gün bizim en çok istediğimiz kaleciyi aldılar. Hiçbir planları yok sadece gsray ne istiyorsa onu alalım adamların tek planlaması bu yıllardır böyle.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben de tam bu yüzden barışa resti çekip daha da görüşmezdim zaten işte. şuan barışla tekrar görüşülmesi bile hata.biz barısı satsak kimi getiricez? daha doğrusu en önemli alan olan cl inde listeye yazdıramayacağımız oyuncuyu napalım
gecen yıl listeye yanlıs isim yazdırabildik diye gümledi takım. benzer isler sene ortasında gene yasanacak.

araplar haricinde ne bize o bonservisi verirler ne de barıs a o maası. her yoldan yanlıs yönetildi süreç.ben de tam bu yüzden barışa resti çekip daha da görüşmezdim zaten işte. şuan barışla tekrar görüşülmesi bile hata.
oynamak istemiyorsan kal kadro dışı. bir daha bu teklifi alamazsın oynasan clde bir gol atsan aynı teklifi alırsın çok basit