- 17 Ağustos 2009
- 44.265
- 33.394
- 3.618
Ali Koç Paris'le bu kadar sevişiyorken bir hülleyle Donnarumma'yı falan düşürmez inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper süper adamlarda simitçiyle çiğköfteci yönetmiyor transferi normal
Abv, ben daha ne diyim
8 milyon maaşlı adam lazım ortaya 1 milyon euroya adam alırsak utanırız o ne öyle tff 1. Lig gibi. Ayrica aral i bende takip ediyorum kerem yunus karışımı.Su adamı da kaç kere söyledik söyledik ama bizim kulübun ucuz topculara alerjisi vardı doğru. En pahalısı olmazsa olmaz.
Ters tarafından düşünürsek Boey, Nelson, Kerem, Barış gibi bütün bu gençler transfer edilirken Galatasaray'ı basamak olarak görüldü. Muhtemelen menejerlere de böyle dendi, yönetim değişince ve Galatasaray kadro kalitesini yukarı çekince hepsi de organize şekilde pislik çıkardı. Tesadüf olamaz! Dursun Özbek yönetimde alınanlardan hiçbiri gidecem diye ağlamadı Zaniolo hariç, o da oynamıyordu zaten.Yok abi bizim genc ve ucuz topçuya alerjimiz başladı. 2 senedir satılacak tüm topçuları sattık. Bu topçular beğenilmeyen gençlik projesinden kalma adamlar. Elmas döneminde alinan adamlar. Satılacak bi tane topçu parlatamadik kaç senedir. Boey kerem barış hep o dönemden kalma.
Ali Koç Paris'le bu kadar sevişiyorken bir hülleyle Donnarumma'yı falan düşürmez inşallah.
tarih yazacağız zatengünay sakatlansa yedeği jankat
osimhen sakatlansa yedeği obeziteyle mücadele ediyor
abdulk sakatlansa yedeği arda ünyay
orta saha rotasyonu berkan/kaan
sol kanadımız antremana çıkmıyor
avrupada tarih yazmak için tüm kriterler ok
2gun kaldiŞampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi kadro bildirimi son gün 3 Eylül saat 01.00 olarak belirlendi.
Bizim sorunumuz iş bitiremememiz Fenerin çok iyi yapması da değil aslında, şl durumu da yok adamlarda ona rağmenBiz de olsa taraftar “Neden CL eşleşmesine yapılmadı” diyerek tefe koyardı, onlarda muhtemelen seçim kazandıracak bu hamleler. İyi ki Galatasaraylıyım