Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Koç Paris'le bu kadar sevişiyorken bir hülleyle Donnarumma'yı falan düşürmez inşallah.

Asensio Ederson iyi transferler bizimkilerde seyretsin mesele bu oyuncuların alınması değil bizim pasif kalmamız.

Su adamı da kaç kere söyledik söyledik ama bizim kulübun ucuz topculara alerjisi vardı doğru. En pahalısı olmazsa olmaz.
8 milyon maaşlı adam lazım ortaya 1 milyon euroya adam alırsak utanırız o ne öyle tff 1. Lig gibi. Ayrica aral i bende takip ediyorum kerem yunus karışımı.

Yok abi bizim genc ve ucuz topçuya alerjimiz başladı. 2 senedir satılacak tüm topçuları sattık. Bu topçular beğenilmeyen gençlik projesinden kalma adamlar. Elmas döneminde alinan adamlar. Satılacak bi tane topçu parlatamadik kaç senedir. Boey kerem barış hep o dönemden kalma.
Ters tarafından düşünürsek Boey, Nelson, Kerem, Barış gibi bütün bu gençler transfer edilirken Galatasaray'ı basamak olarak görüldü. Muhtemelen menejerlere de böyle dendi, yönetim değişince ve Galatasaray kadro kalitesini yukarı çekince hepsi de organize şekilde pislik çıkardı. Tesadüf olamaz! Dursun Özbek yönetimde alınanlardan hiçbiri gidecem diye ağlamadı Zaniolo hariç, o da oynamıyordu zaten.

İkinci olarak Fenerbahçe de bu yanlışa düştü ama onlarda yönetim değişmeyince mantalite daha uzun sürdü, kadro sürekli değiştiği için başarısızlık da(Ferdi, Yusuf, Atilla Slali, Altay, Arda, Muriç vs.) Son 2 senedir onlar da bizim anlayışa yöneldi ve diğer takımlarla makas açıldı. Form tuttukları an Ostorvolde ve Smanskiy de gideceklerdir arkaya bakmadan. Bizde de eski dönemden kalan Barış arızaya devam edecektir.

ne psikolojik üstünlük kaldı ne de başka bir şey
şampiyon belli

günay sakatlansa yedeği jankat
osimhen sakatlansa yedeği obeziteyle mücadele ediyor
abdulk sakatlansa yedeği arda ünyay
orta saha rotasyonu berkan/kaan
sol kanadımız antremana çıkmıyor

avrupada tarih yazmak için tüm kriterler ok
tarih yazacağız zaten

8 maçta 35 gol yiyerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt