- 15 Eylül 2020
- 7.596
- 6.304
- 673
Pic hic bir rakam yazmiyor. Biz olsak kurusuna kadar yazardi
Ederson could be diyo. Halen kesin değil. Ben nedense Ederson un orya gitmek istemediğini düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pic hic bir rakam yazmiyor. Biz olsak kurusuna kadar yazardi
Bizim ilk 11den birine bir sey oldugu vakit patliyoruz forvet, sagbek, solbek haricKale hariç as takım için keşke biz de olsa diyeceğim tek isim yok. O yüzden çok rahatım.
Seninle bir sıkıntı yok renkdaş, orada ölen bir çocuk senin için, onlar için evlat.. bunlar için hazırlanan pankart neden engel olsun ua nın tepkisine? Engel değilse neden sıkıştırılıyor mesaja? İnsan utanır.. bir de bu gözle bak..lksadjwalkjs Allah şifa versin sana renktaş.
Valla ben mevcut kadrolara bakarim. 2 güncük kaldi3 net ekleme gelirse bizimki daha doğru bir kadro yapılanması. Gelmezse yönetim kendi topuğuna sıkar zaten. Ortamı perşembe pazarına çevirmeyeceksin.
Eeee boşuna mı para alıyor FabrizioFener onu alıyor bunu alıyor umurumda değil ama paylaşılan fotoğraflarda 5 yıldızlı forma paylaşıyorlar çok ağrıma gidiyor. Adamlar 3 yıldızlı ama 5 yıldızlı forma paylaşıyorlar millet kanıksadı . Bizim yönetim ancak abilik yapsın zeytin dalı uzatsın
Kaleci Martinez diyelim veya o kalibre de gençte olur orta sahaya Hakan ve Bissouma türevi ve kanada da Barış giderse Lookman kiralık çekersen sen içinden geçersin Güray.Ben bunun transfer bağımsız bir durum olduğunu düşünüyorum. Delik deşik edeceklerse kimi alırsan al edecekler, takım sahaya ruhunu koyacaksa Berkan-Kaan ile çıksan yine de o ruh koyulur