Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lksadjwalkjs Allah şifa versin sana renktaş.
Seninle bir sıkıntı yok renkdaş, orada ölen bir çocuk senin için, onlar için evlat.. bunlar için hazırlanan pankart neden engel olsun ua nın tepkisine? Engel değilse neden sıkıştırılıyor mesaja? İnsan utanır.. bir de bu gözle bak..

1756670990212.webp

Fener onu alıyor bunu alıyor umurumda değil ama paylaşılan fotoğraflarda 5 yıldızlı forma paylaşıyorlar çok ağrıma gidiyor. Adamlar 3 yıldızlı ama 5 yıldızlı forma paylaşıyorlar millet kanıksadı . Bizim yönetim ancak abilik yapsın zeytin dalı uzatsın

Toplam 11 oyuncu almış olacaklar, yine bir plan yok, yine bir sistem yok.

FB yönetimi bizim yönetime şükretmemizi sağlıyor her seferinde. Beterin de beteri var.. Bizimkiler en azından plana sadık kalıyor, panikle yanlış transfer veya 1-2 bölgeyi eksik bırakıyor falan

Fener onu alıyor bunu alıyor umurumda değil ama paylaşılan fotoğraflarda 5 yıldızlı forma paylaşıyorlar çok ağrıma gidiyor. Adamlar 3 yıldızlı ama 5 yıldızlı forma paylaşıyorlar millet kanıksadı . Bizim yönetim ancak abilik yapsın zeytin dalı uzatsın
Eeee boşuna mı para alıyor Fabrizio

Fotoyu özel atıyorlardır hatta

Ben bunun transfer bağımsız bir durum olduğunu düşünüyorum. Delik deşik edeceklerse kimi alırsan al edecekler, takım sahaya ruhunu koyacaksa Berkan-Kaan ile çıksan yine de o ruh koyulur
Kaleci Martinez diyelim veya o kalibre de gençte olur orta sahaya Hakan ve Bissouma türevi ve kanada da Barış giderse Lookman kiralık çekersen sen içinden geçersin Güray.

Fener takımı çorba yaptı. Mantık dışı işler anormal para harcıyorlar sorgulayan da yok.

Bunlar ilkay'ida zorluyorlarmis sanırım. Bizim ilgilendiğimiz her oyuncuya saldırıyorlar. Allah'ın cezası yönetim. Birde bunlara kıyak geçtiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt