Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barış mevzusu olmasa herhalde maymun değilsek 1 kaleci alırız ve aşağı yukarı hazırız diye felaket rahat olurdum. üzerimdeki bütün huzursuzluğu bariz bir şekilde barış olayı veriyor.

e burada senelerce yazdık
medyada büyük bir yapılanma var, kobani yöneticileri ana akımı satın aldı cimbomu şeytanlaştırmak için sehem kuruyor diye

erden timur geçen sene sinyali verdi de kimin umrunda şampiyon olunca değil mi?

bjk sponsorlukları, rashica transferi sonrası terör göndermesi

saç denen lavuğun sözde gs lehine hakem hatası olunca hakemin karısına hakaret etmesine rağmen hala bu işten para kazanabilmesi

senin sahanda personelini dövüp eline kolunu sallayarak çıkıyor adam
barış işindeki arap tarafını bi araştırın bakalım finansörleri kimmiş

hal böyleyken sen gidip kerem işini felan onaylarsan 2 saat sonra 2 ay uğraştığın kaleciye çökerler

kusura bakmayın da bu mahallenin enayisi harbiden biziz, dursun iyi niyetli ama siyasete otoritelere kafa tutacak cülmü yok

Son düzenleme:
Ligi çok çantada keklik görenler var ama Sara-Lemina-Torreira'dan birisi 5-6 hafta sakatlansa büzüğü tutarız ki Lemina 90 dk kaldırabilecek bir oyuncu değil belli ki. Okan sakatlanmasın diye 60'da alıyor artık. Heriflerde 10 tane oyuncu var o bölgede. Senin alternatiflerin Kaan ve Berkan, ikisini topla 1 adam etmez.
Dostum 2-3 senedir teröristlerin kadrosu hep bizden daha cok alternatifliydi. Her defasinda avucladilar

Ben lig icin endiseli degilim. Ha ama avrupadan dönuslerde ufak tefek sikintilar elbet olabilir. Ama sorun yaratacak takimlar 3 veya en fazla 4 tanedir. Onlari da elbet bir sekil hallederiz

Bu arada yönetim istifa

Fenerin olayı kadro derinliği değil ki kadro kalitesi aldıkları adamlar aslardan iyi değil, Demirören bjk mevzusu gibi olacak bunlar göreceksiniz.

mabadından isim sıkan bile yok.Mümkün değil os ve kaleci almamızın.Os gelmeyecekse de kaleciye sokayım isterse Courtois gelsin.Bitti bu iş artık , reziller yaptı rezilliklerini.Gidin sağ beke 30m bayılın aynen devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt