Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.768
- 14.836
- 1.398
hiç bi transfere sinirlenmedimde ilkay'ı fbye bırakırlarsa harbiden söverim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da olsun da tam olsun.hiç bi transfere sinirlenmedimde ilkay'ı fbye bırakırlarsa harbiden söverim
OO uğurcan ve buraya at mesajı demekBi sonraki maçları FB deplasmanı. Kazansınlar moralli giderler.
Dostum 2-3 senedir teröristlerin kadrosu hep bizden daha cok alternatifliydi. Her defasinda avucladilarLigi çok çantada keklik görenler var ama Sara-Lemina-Torreira'dan birisi 5-6 hafta sakatlansa büzüğü tutarız ki Lemina 90 dk kaldırabilecek bir oyuncu değil belli ki. Okan sakatlanmasın diye 60'da alıyor artık. Heriflerde 10 tane oyuncu var o bölgede. Senin alternatiflerin Kaan ve Berkan, ikisini topla 1 adam etmez.
Keşke yurtdışında yaşasaydım yav bazı şeyleri daha rahatlıkla yazabilirdim. En büyük kulübü he, ulan 1 sene önce ana bacı girdin heriflere.![]()
Febe bu sene martta sampiyon olur malesef. En sonunda 4cu yildizi takip sampiyonlar ligine gideceklerlütfen fb öv renkdaş. Ben de arada bir yaparım