Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arabistanda 12 inde bitiyormus transfer sezonu. Baris da giderse yunus sane disinda kanat rotasyonu yok. Orta saha rotasyonu zaten yok.
2008 yilindaki kewell arda barosun arkasina baris mustafa sarpli donem gibi olacak.

Biz niye onlar gibi yapmıyoruz demiyorum, saçma sapan olduğunu da yazdım zaten. As kaleci Günay'a, yedeği Jankat'a, orta saha alternatifi Berkan'a, beli dönmeyen Abdülkerim ile CL maçlarına, Barış sonrası alternatifsiz kanat rotasyonuna okeysen bir şey diyemem ama bu saydığım bölgelere en az birer oyuncu şart bence. Transfer şımarıklığı için değil olması gereken bu olduğu için istiyoruz.

Süreç devam ediyor iken neden alınmadı denemez çünkü tahta kapandığında yok ise eleştirilir ha son gün almışsın ha 10 gün kala netice önemli bana göre.
Belki yarın öbür gün 2-3 tane a+ oyuncu gelecek ki genelde öyle oluyor o zaman ne denilecek?

Yani şu resimde en az 3 oyuncu alınmama gibi bir ihtimal imkansız.

1 kaleci 1 orta saha ile Barışın gitmediği senaryoda hala açık ara en iyi kadro bizde. Şikecilerin kadroda 45-50 adam falan var maraba iso o yükün altından kalkamaz. 99 puanlı sezonla dar rotasyonla oynatıyodu takımı bu kadroyla dar rotasyon da yapamaz. Geniş kadro iyi kadro diye bir durum yok kadro istikrarı çoğu durumda çok daha büyük avantaj sağlar.

Avrupa için 100m euro üstü para harcayıp avrupada elek olma işi nerede görsem tanırım.

Tamam yönetime kızıyoruz ama sizde her şeyi abartmayın yok bunu almışlar yok şunu almışlar. Her sezon kadroyu ve teknik direktörü yapboz gibi yapıyor adamlar ve her sene sonunda Galatasaray şampiyonluğu izliyorlar. Bize 2 tane takviye lazım eğer gelmezse eleştirelim ama Fener'in her sezon yaptığı onlarca transfer üzerinden bunu yorumlamak lüzumsuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt