- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onayı vermişler zaten neyi bekletiyorahmet cakar: gs 5 günü bekletebilir bu laftan sonra!!! hadi yönetim!!!!
Biz niye onlar gibi yapmıyoruz demiyorum, saçma sapan olduğunu da yazdım zaten. As kaleci Günay'a, yedeği Jankat'a, orta saha alternatifi Berkan'a, beli dönmeyen Abdülkerim ile CL maçlarına, Barış sonrası alternatifsiz kanat rotasyonuna okeysen bir şey diyemem ama bu saydığım bölgelere en az birer oyuncu şart bence. Transfer şımarıklığı için değil olması gereken bu olduğu için istiyoruz.
Geçti o iş yav gönderdiler mailiahmet cakar: gs 5 günü bekletebilir bu laftan sonra!!! hadi yönetim!!!!
kim geliyormuşCüneyt kalamış: Geliyorlar
Öpmeseler bariCüneyt kalamış: Geliyorlar
bence geri dönülebilir kisa süreli ve hafta sonu yapilan aciklama.Onayı vermişler zaten neyi bekletiyor
Okan gotunu yirtiyor suan transfer diye gommek icin yer aramayin. İstifa bile edebilir ne anlatiyorsunuzYanlız orta saha alınmassa Okan Hoca’ya yazarım. Her konuşmasında yeterince adamım var diyor. Kaleci ve diğer bölgeler içinde yönetim sınıfta kaldı. Net..