Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 55.420
- 67.232
- 4.033
Aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa galiba uşakta biz oluyoruz.Lammensi porto almasin da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa galiba uşakta biz oluyoruz.Lammensi porto almasin da.
Ben hep diyorum Okan ile olmaz. Tek artısı var takım içi arkadaşlığı sağlıyo. Teknik taktik çok yetersizİşte bunu diyorum 3 senedir artık şunlar olmalı, takımdaki oyuncular artık ezbere çat çat çat hızlı hızlı çıkmalı kimin nerede olduğunu daha ayağına top gelmeden bilmeli ama ilk sene ne oynuyorsak 4. seneye girdik hala aynı.
Can uzun olabilir ama çok zorBiz niye lookman i alalim diyoruz ya genc bir kanat peşinde listemiz neden olmasın.
İlk şartlar yerine gelirse istifa dememLammensi al, barisi sat, sol kanat al, hakanı al, istifa et.
Derimİlk şartlar yerine gelirse istifa demem![]()
Şu anki piyasada Afrika’da biri mızrak fırlatsa ucu bize değer öyle bir durumdayız.Lammensi porto almasin da.
Bunlar sancho ya yonelir ismi var diye ha bana çok bir şey degismez severim oyuncuyu.Lauriente mi Sancho mu
Erden bey ben başkan olacağım demediği sürece, eğer şu transfer dönemini abuklamadan bitirebilirlerse bir sene daha başkan kalabilir bence yahu. Sonuçta muhalefet daha iyi bir yönetim kadrosu çıkarabilme iddiası olsa şimdiden köpürür idiDerim
Yeter son saniye isleriyle ve saha basarisinarkasina saklanmak
Kupaya parasut turu bile attiran zihniyet yeter artik
sportif direktör olacak adamsınBarış 40 m euro
Lammens 20 m euro + 5 m euro bonus
Beraldo kiralık
Hakan 10 m euro bonservis
İlkay bonservis yok
Lookman kiralık + 45 m euro zorunlu opsiyon.
Lookman yerine jaden sancho su an fena olmaz..Barış 40 m euro
Hakan 10 m euro bonservis
İlkay bonservis yok
Lammens 20 m euro + 5 m euro bonus
Beraldo kiralık
Lookman kiralık + 40 m euro opsiyon.
Sanco ister misin
Bunlar kaleci alırsa şükret ben diyim ne sancosu. Aldığımız oyunculara ya çok para verdik yada kendi gelmek istediler. Harici bunlar bir bk beceremezdi Gardi olmadanBunlar sancho ya yonelir ismi var diye ha bana çok bir şey degismez severim oyuncuyu.