Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bunu diyorum 3 senedir artık şunlar olmalı, takımdaki oyuncular artık ezbere çat çat çat hızlı hızlı çıkmalı kimin nerede olduğunu daha ayağına top gelmeden bilmeli ama ilk sene ne oynuyorsak 4. seneye girdik hala aynı.
Ben hep diyorum Okan ile olmaz. Tek artısı var takım içi arkadaşlığı sağlıyo. Teknik taktik çok yetersiz

Zaniolo var Sallai var, sap beke Kaan var neden transfer yapalım ki arkadaşlar çok abartıyorsunuz Allah Dursun başkanımızdan razı olsun Osimheni aldı

Yarın akşama kadar kaleci+orta saha+sol kanat+10 no+sol stoper sığdırmamız lazım yoksa yarın akşama kadar net bir şekilde bitmeyen transferi bunlar Avrupa’ya yetiştiremez

Bunun daha anlaşma süreci+ sağlık muayenesi+sözleşme imzalaması+tff lisansı çıkarılması+Ucl liste bildirimi (sistemsel olarak son güne kalındığında yavaş ilerliyor diye hatırlıyorum)

Bunların hiçbiri yetişmez maalesef daha ortada görüşülen isim bile yok sadece kaleci alıp kapatacağız heralde

Singo bile anlaşma tamam dedikten 3 gün sonra lisansı çıkarıldı

Lammens %90 bize
Ederson %51 Fb (biz Donnarumma almayalım diye girdiler gerçi belli olmaz, Lammens alırsak)

Martinez United yapacak gibi.

Derim

Yeter son saniye isleriyle ve saha basarisinarkasina saklanmak

Kupaya parasut turu bile attiran zihniyet yeter artik
Erden bey ben başkan olacağım demediği sürece, eğer şu transfer dönemini abuklamadan bitirebilirlerse bir sene daha başkan kalabilir bence yahu. Sonuçta muhalefet daha iyi bir yönetim kadrosu çıkarabilme iddiası olsa şimdiden köpürür idi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt