Tuncay Van
Büyük Kaptan
Haydi icardi transferi uzuyorda diger transferler nerde kaldi?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yunus dar alanda oynar.Akbaba Yunus Kerem
Akbaba ile Yunusu bugün geri gönder yine süper oynarlar
işte anadolu topçusu olmak böyle birşey açık alan bulacaklar üzerlerinde seyirci baskısı olmayacak
oynayacaklar en iyi yerli olmak böyle birşeyse bayağı kolaymış keremde ha keza kontra oynayan bir takıma
gitse döktürmeye istatistik kasmaya başlar
Yerli oynatıyorsan defansta olmalı etliye sütlüye karışmayan görevini yapan oyuncu ortada ve ilerde büyük takımda oynayacak yerli sayısı çok çok azdır oda bizde yok
En iyi üç yerli dediği için bunlar geldi aklıma abdül zaten oynuyor iyi veya kötü bir şekilde oynucakBence Akbaba'dan ziyade Abdülkerim'i kast ediyor Kero.
buldum oley,hem de taffarel yeni transfer olmuşfilipescu ve taffarelin geldiğine dair spor haberlerine ulaşabilyo muyuz
serbay sesiyle okudum
Oynuyor gördük oynuyorda bir etkisini göremedik daha sıfıra inip iki tane tehlikeli orta kestiğini görmedik topu alıp çekip çalım atmaya çalışmaktan başka icraatini göremedim çok topla oynuyorlar esas görevi olan adam eksiltip çizgiye inmeyi yapmıyor maalesef kanat oyuncusu ilk görevi bu olamalı bizdeki iki kanatta maalesef çalım atıp içeri doğru topla girme sevdalısı çizgiye basan çizgiyi kullanan kanat lazım aynı şekilde orta yapmasını bilenYunus dar alanda oynar.
KAP-Fener
Sorun daha çok sanki Okan topçuların göbekten yarmasını istiyor gibi oynuyoruz.Oynuyor gördük oynuyorda bir etkisini göremedik daha sıfıra inip iki tane tehlikeli orta kestiğini görmedik topu alıp çekip çalım atmaya çalışmaktan başka icraatini göremedim çok topla oynuyorlar esas görevi olan adam eksiltip çizgiye inmeyi yapmıyor maalesef kanat oyuncusu ilk görevi bu olamalı bizdeki iki kanatta maalesef çalım atıp içeri doğru topla girme sevdalısı çizgiye basan çizgiyi kullanan kanat lazım aynı şekilde orta yapmasını bilen
Stili dediğin gibi olmayabilir ama dar alanda oynar Yunus. Şu anda bende begenmedim ama iyi olacağını düşünüyorum.Oynuyor gördük oynuyorda bir etkisini göremedik daha sıfıra inip iki tane tehlikeli orta kestiğini görmedik topu alıp çekip çalım atmaya çalışmaktan başka icraatini göremedim çok topla oynuyorlar esas görevi olan adam eksiltip çizgiye inmeyi yapmıyor maalesef kanat oyuncusu ilk görevi bu olamalı bizdeki iki kanatta maalesef çalım atıp içeri doğru topla girme sevdalısı çizgiye basan çizgiyi kullanan kanat lazım aynı şekilde orta yapmasını bilen
Bizde intihara falan sürüklenmezse adam değilimBatshuayi'nin gol kaçırma meselesi psikolojik bir mesele gibi gözüküyor. Fener'de o psikolojiden kurtulamaz ama bizde iş yapardı bence.