GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 448

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,3K
Sayfa
448/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akbaba Yunus Kerem
Akbaba ile Yunusu bugün geri gönder yine süper oynarlar
işte anadolu topçusu olmak böyle birşey açık alan bulacaklar üzerlerinde seyirci baskısı olmayacak
oynayacaklar en iyi yerli olmak böyle birşeyse bayağı kolaymış keremde ha keza kontra oynayan bir takıma
gitse döktürmeye istatistik kasmaya başlar

Yerli oynatıyorsan defansta olmalı etliye sütlüye karışmayan görevini yapan oyuncu ortada ve ilerde büyük takımda oynayacak yerli sayısı çok çok azdır oda bizde yok
Yunus dar alanda oynar.

Yunus dar alanda oynar.
Oynuyor gördük oynuyorda bir etkisini göremedik daha sıfıra inip iki tane tehlikeli orta kestiğini görmedik topu alıp çekip çalım atmaya çalışmaktan başka icraatini göremedim çok topla oynuyorlar esas görevi olan adam eksiltip çizgiye inmeyi yapmıyor maalesef kanat oyuncusu ilk görevi bu olamalı bizdeki iki kanatta maalesef çalım atıp içeri doğru topla girme sevdalısı çizgiye basan çizgiyi kullanan kanat lazım aynı şekilde orta yapmasını bilen

Oynuyor gördük oynuyorda bir etkisini göremedik daha sıfıra inip iki tane tehlikeli orta kestiğini görmedik topu alıp çekip çalım atmaya çalışmaktan başka icraatini göremedim çok topla oynuyorlar esas görevi olan adam eksiltip çizgiye inmeyi yapmıyor maalesef kanat oyuncusu ilk görevi bu olamalı bizdeki iki kanatta maalesef çalım atıp içeri doğru topla girme sevdalısı çizgiye basan çizgiyi kullanan kanat lazım aynı şekilde orta yapmasını bilen
Sorun daha çok sanki Okan topçuların göbekten yarmasını istiyor gibi oynuyoruz.

Stili dediğin gibi olmayabilir ama dar alanda oynar Yunus. Şu anda bende begenmedim ama iyi olacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt