Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
totemimi bozmayın artık
Atın en olmak isteyeceğim yeri arabasıAtın nesi olmak isterdin
Maalesef bir liman işçisi olarak kalacakFatih Terim olarak revize edebilir miyiz
Bu kadar beslenirsem ben de gol atarım yav. Biraz da ekmeğini taştan çıkarsınBize bir değil 2 kanat lazım aslında. İcardi sağlı sollu beslenmeye muhtaç bir kardeşimiz.
Atın en olmak isteyeceğim yeri arabası
Yarın bir mangal yapayım kanat dedik o kadar soslu bir kanat ofyeni bi kanat ismi düşsün yav
Evet düşündük biz de sıddıko teşekkürko pıddıkoYeni nöbet?
Sen atın neresi olanak isterdin rtaşO durumda sana baya binen olurdu. Cok iyi tercih olmamis sanki
Hiç bir şey yok hocam. O adam gelsin küfür/ban oranı zirve yapar burada. O kadar da iddialıyım.Evanderi alınca saçma bir şekilde millet çok rahatlayacak bir kısım taraftar bu adamda ne var bu kadar ben anlamadım
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson’u salsınlar alıp Cicaldau’nun takımına kiralayalım gıcıklığınaYapılan anlaşma sonucunda Beşiktaş'ın uyması gereken zorunluluklar:
• 2021-22 - Denk hesap açığı
• 2022-23 - Maksimum 60 milyon euro hesap açığı
• 2023-24 - Bir önceki sezon için belirlenen tutarın altında gerçekleşen hesap tutarı kullanılacak
4 milyon euroluk UEFA katılım gelirlerine tedbir koyulacak. Bunun 600 bin eurosu önkoşulsuz olarak mahsuba konu edilecek.
Aşağıda belirtilen 3 aşımdan ikisi gerçekleşirse, UEFA turnuvalarından 1 yıl men:
2021-22 - 20 milyon maksimum hesap açığı
2022-23 - 40 milyon maksimum hesap açığı
2023-24 - 20 milyon maksimum hesap açığı