Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.076
- 23.612
- 3.723
Muani gelse kanat oynar aslında da imkansız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EYWAHKolo Muani > Juventus = IPTAL
Net 4.6 milyon aliyormus. Bonserviste anlasamadilar juventus ile.barış yerine al koy
Erden Timur gibi adamı kaybedersen bunları daha çok yaşarsın, tek başına alayını tokatlayıp delirtiyordu.
Onların 1 ay uğraştığı adamı o 1 günde alıyordu, adam ikna etmekte ve uygun bedele almakta master noktadaydı.
Sanki yaptığı transferleri kendi seçiyormuş yalanına inanıp sarmala soktular küstürdüler adamı. PRcı Apo ev basket oynamıyoruz Hatiple size mutluluklar.
Güzelim florya nin sıcak parası çöpe gitti
Onları tutabilirsin istiyorsan, renktaş.1 günde Ederson ve Asensio bitirdi herifler, biz 3 ayda toplam 3 transfer yapabildik.
Geldiği ilk hafta yalı imalatı yapının çarkına laf soktu. Hepsi üzerine oynadı ayağını kaydırdılarErden Timur gibi adamı kaybedersen bunları daha çok yaşarsın, tek başına alayını tokatlayıp delirtiyordu.
Onların 1 ay uğraştığı adamı o 1 günde alıyordu, adam ikna etmekte ve uygun bedele almakta master noktadaydı.
Sanki yaptığı transferleri kendi seçiyormuş yalanına inanıp sarmala soktular küstürdüler adamı. PRcı Apo ev basket oynamıyoruz Hatiple size mutluluklar.
Ben eksik yok demiyorum. Sabote edecek olan adam niye gidip Osimhen'e 75 versin diyorum. Daha ucuz yollu sabote edebilirlerdi o mantıkla.
75 milyon euroya Osimhen almayacaklardı işte. Böyle haklı eleştiriler gelir 1 oyuncuya 1 sene içinde o kadar para verirsen.110 milyon euro harcayip takımın hala eksiklerini dolduramayan. Muhtemelende 130 -135 milyon sonucunda sadece bir kaleci alarak dönemi kapatacak olan kisilere, yönetimimize. Bu kadar paraya ragmen eksik yerlerin bos bırakılmasina v divan ne diyecek çok merakliyim. Beleş zaha , kiralik angelino ile kiralık dombele baya yerden yere vurulmustu malum.
Şampiyon olup olmamayı geçtim, adamlar olmak için ellerinden geleni yapıyorlar, en azından istekleri var, bizimkilerde de kaptırmak için ellerinden geleni yapma gibi bi refleks var şuanda.İlkay’ı alırlarsa şampiyon olurlar.
Juve Kolo Muani'yi alamamış. Barış rolünde oynar mı bu ağabey?
Kolpadir. Belcikadan koreli bir forveti 18-20e aliyor diyor alman basini.
www.topmercato.com
Olayin sampiyonluksa sadece , peki.Transfer sampiyonu onlar olsun onemli degil. Biz sene sonunu sampiyon bitirelim. Bir de Liverpool'dan 8 yemeyelim.![]()