GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 58

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
391,9K
Sayfa
58/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki oyuncunun bonsevisi icin 100 milyon Euro’yu yukaridan sampiyonlugu Fener’e birak denildigi icin mi harcadi ? Daha 3 gun once 30 milyona Singo alinmadi mi ?
Söylediğim şey bu değil. Rakamları biliyor ama futbolu bilmiyor.

Kerem olayı için söylediğim bariz değil mi telefon olayını? Şampiyonluğu bırakıyoruz demedim, Kerem olayında yapılanın unutulmayacağını vurguladım, zayıflık olarak.

Geçen seneki osi hamlesi gibi son dk ya kadar bekledi bu mal yönetim. Her seferinde yemiyormuş dimi? Şimdi ayıkla pirinçin taşını.

Madem Ederson’u bu kadar istiyorduk neden 10 değilde 12 vermedik onu anlamadım o bütçeye zaten çıkmışsın. Ha 8-10 milyon maaş verilecek bi kaleci değil orası ayrı.
Neden 3 ay Edersonu bekledik ve son gün kaptırdık. Bonservisi çok değil kim ne derse desin, 10-12 ye bugün vasat topçu alamazsın. Maaşı çoksa alternatifini alır geçersin o da olmadı. Biz 3 ay bekleyip pişirdik son gün fbye verdik bravo.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer ilkayi vermiyorlar ise pislik yapalım baris da illa gideceğim diyorda psg den bir sol stoper ve donnarummaya barıştan gelen parayı basalım.
City fiyat yükseltmek zorunda kalsın.
Zaniolo da gitmek istiyor ise kanat da oynayabilen bir forvet almalıyız
Ilkay’la alakali degil; Ederson icin bizi 2 ay oyaladiklari icin bu yapilmali.
Lookman gelirse Baris gider, yoksa hic bir yere gidemez. 48 saat icinde belli olur.

Fenerbahçe'den son dk. İlkay hamlesi bekliyorum.

Bizim hıyarlardan beklentim yok, mevcut kadroyla devam edeceğiz, Uğurcan Altay filan almaya kalkmasınlar da mal oğlu mallar, başka şey istemez.

Forvet alamayıp sezona forvetsiz Eren derdiyokla girdiğimiz sezon gibi buseferde Kalecisiz gireceğimiz bir sezon bizi bekliyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri