Ulaş Metin
10 Numara!
Akşam uyku uyuyamadı insanlar. Rezalet bir gün.
Bu akşamı da zehir ederler.
Ben zaten başından beri bizim yönetimden memnun değilim.Neden maaş dengesi, yabancı sayısı, harcama limiti gibi konular hep bize sorun oluyorda bu şikecilere geldiğinde herkes sus pus oturuyor.
Biz osimhene yüksek maaş verdik diye bir tarafını yırtanlar duran kiralama ücretinde sustular. Şikeciler orada hileye başvurup adamın maaşını kiralama ücreti olarak gösterdiler.
Yahu adamların maaş tablosu 150 milyona yaklaştı şu son transferler ile. Deli gibi maaş veriyorlar. Hani denge? Bir tane spor yorumcusu da gündeme almıyor. Şu durumda biz olsak kıyamet kopardı.
Hani harcama limitleri. Adamların harcama limiti 100 milyon euro. Maaş, bonservis, td ücreti her şey dahil. Ama sadece oyuncu maaşları 100 milyon euro üzeri. Uefa'dan ceza almaları gerekiyor. Ama nerede? Bir Allah'ın kuluda sormuyor bunlar bu adamları olmayan limitle nasıl alıyor diye. Yönetim ses çıkarmıyor bile. Şikayet etmiyor. Biz olsak gene kıyamet kopardı.
Yahu adamların 18 yabancısı olmuş. Hala yabancı oyuncu peşindeler. Şunu biz yapsak medyada içimizden geçerler. Tff nerede hani? Adamlar döndürüp döndürüp şu an oynatıyorlar bunları.
Tüm bunlar varken denge sadece bize mi geçerli şimdi?
Yapmayın Allah Aşkına. Sponsorlarından bile belli. Hükümet bunlara artık bu sene açık çek vermiş. Git bu sene şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yap demiş. Ben senin arkandayım demiş. Tff ve hakemler zaten yıllardır ellerinde. Hükümette yürü ya kulum demiş.
Dursun denilen şahısı da arayıp sen sus otur oturduğun yere demişler. O da oturuyor işte.
Sen git kereme izin ver ertesi gün adam edersonu getirsin.
O kadar yazdık çizdik. Bununla olmaz diye. Alın görün sonucu işte.
Uçak havada durdurulacak Onurum şu sekildeAdam 3-5 saate sabihaya gelecek ne iptali
adamların herhangi bir maddi kaygısı bulunmadığını anlamanız için daha kaç 100 milyon euro harcamaları lazımTek sevindiğim Ederson'ı o paralara almamamız. Tabi bunun sonunda kalecisiz kaladabiliriz ama asla o yaşta o paraları etmez. Fb bize çalım atma merakına yine yenildi, yine sonunda ağlayacaklar. Donna yada Lammens olur inş. Orta sahayada Hakan ya da İlkay olmalı mutlaka.
Benim eşim, cocugum, arkadaşim yokSen niye burdasin o zaman deriz mesela![]()
Bizden 1 gün önceArabistan‘da transfer dönemi ne zaman bitiyor?
Onların kimliği zaten belli bir süredir. Bi değerleri yok artık taraftar gözündeultraslan yine kimliğini gösterdi bu süreçte bunlardan da kurtulmak lazım
Adam 3-5 saate sabihaya gelecek ne iptali
3:30 du uyumusum , sinirden tutmadi uyku o saate kadar.Akşam uyku uyuyamadı insanlar. Rezalet bir gün.