GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 71

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392,1K
Sayfa
71/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden maaş dengesi, yabancı sayısı, harcama limiti gibi konular hep bize sorun oluyorda bu şikecilere geldiğinde herkes sus pus oturuyor.

Biz osimhene yüksek maaş verdik diye bir tarafını yırtanlar duran kiralama ücretinde sustular. Şikeciler orada hileye başvurup adamın maaşını kiralama ücreti olarak gösterdiler.

Yahu adamların maaş tablosu 150 milyona yaklaştı şu son transferler ile. Deli gibi maaş veriyorlar. Hani denge? Bir tane spor yorumcusu da gündeme almıyor. Şu durumda biz olsak kıyamet kopardı.

Hani harcama limitleri. Adamların harcama limiti 100 milyon euro. Maaş, bonservis, td ücreti her şey dahil. Ama sadece oyuncu maaşları 100 milyon euro üzeri. Uefa'dan ceza almaları gerekiyor. Ama nerede? Bir Allah'ın kuluda sormuyor bunlar bu adamları olmayan limitle nasıl alıyor diye. Yönetim ses çıkarmıyor bile. Şikayet etmiyor. Biz olsak gene kıyamet kopardı.

Yahu adamların 18 yabancısı olmuş. Hala yabancı oyuncu peşindeler. Şunu biz yapsak medyada içimizden geçerler. Tff nerede hani? Adamlar döndürüp döndürüp şu an oynatıyorlar bunları.

Tüm bunlar varken denge sadece bize mi geçerli şimdi?

Yapmayın Allah Aşkına. Sponsorlarından bile belli. Hükümet bunlara artık bu sene açık çek vermiş. Git bu sene şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yap demiş. Ben senin arkandayım demiş. Tff ve hakemler zaten yıllardır ellerinde. Hükümette yürü ya kulum demiş.

Dursun denilen şahısı da arayıp sen sus otur oturduğun yere demişler. O da oturuyor işte.

Sen git kereme izin ver ertesi gün adam edersonu getirsin.

O kadar yazdık çizdik. Bununla olmaz diye. Alın görün sonucu işte.
Ben zaten başından beri bizim yönetimden memnun değilim.

Diğer konulara gelirsek bunun tek bir cevabı var günün sonunda bilmem kaç yıldır onlar şampiyon olamıyorlar.

Bununda en büyük sebebi takım olamamaları ve yanlış hamleler yapmaları. Maaş dengesi de buna dahil. Sezon sonunda herkes aldığı paraya bakıp yeni sezona geçiyor.

Bizim en büyük olayımız içerdeki kenetlenme bana göre. Bu yıl yaptığımız işlerle o kenetlenmeyi maalesef çok büyük baltaladık.

Daha da uzatmayacağım bu konuyu. Saçma sapan işlerle uğraşıp başarısız olan bir kulüple kendimizi bir tutmayalım lütfen.

Örnek almamız gereken takımlar ortada... Malum takım üzerinden örnek verip bizde yapalım kafası bence çok tehlikeli bir durum.

hiç yoktan iyidir en azından rotasyonumuz oldu

1756710186591.webp

Tek sevindiğim Ederson'ı o paralara almamamız. Tabi bunun sonunda kalecisiz kaladabiliriz ama asla o yaşta o paraları etmez. Fb bize çalım atma merakına yine yenildi, yine sonunda ağlayacaklar. Donna yada Lammens olur inş. Orta sahayada Hakan ya da İlkay olmalı mutlaka.

Tek sevindiğim Ederson'ı o paralara almamamız. Tabi bunun sonunda kalecisiz kaladabiliriz ama asla o yaşta o paraları etmez. Fb bize çalım atma merakına yine yenildi, yine sonunda ağlayacaklar. Donna yada Lammens olur inş. Orta sahayada Hakan ya da İlkay olmalı mutlaka.
adamların herhangi bir maddi kaygısı bulunmadığını anlamanız için daha kaç 100 milyon euro harcamaları lazım

Yeni kalecimizin muhteşem performansını izleyin. Özellikle penaltılarda şaheser yaratmış 7 penaltı üst üste aynı köşeye atlamak başka bir dokunuş farklı bir zihnin kanıtı.

Rakibin tam dağılmış durumda, kaos içinde, iğrenç bir yönetimleri var, seçim, hoca kovulmuş kısaca düşene tam vurma zamanı..

Ama her ne oluyorsa rüzgar her defasında tam tersine dönüyor. Ne zaman makası açacak gibi olsak, Galatasaray' da yönetim kim olursa olsun bir şeyler oluyor ve taraftar başta olmak üzere hayat herkese zindan geliyor.

Ya para bitti, ya yukarıdan haber geldi, ya bunlar CL gruplarından sonra Avrupa' dan vazgeçti, ya bu kadro lig için yeterli dedi vs vs önemli değil.

Bu dakikadan sonra mucize beklememek gerekiyor ki, 4. yıl üst üste şampiyon yapmazlar. Onlar, bunlar, şunlar, yönetim vs. Zaten şöyle bir geriye dönüp bakınca da ortada, Galatasaray' ın, Galatasaray' dan başka düşmanı yok !

Günümüzdeki yönetim içinde; bu kadar taraftarın moralini bozmaya hakkınız yok, yalancı, korkak ve pasif insanlar, bu dakikadan sonra ne yaparsanız yapın, defolun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri