GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 73

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392,1K
Sayfa
73/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson için 13 milyon veremedik mi yani şimdi City'e bana ilginç geldi bu durum

Yıllık maaş sorunu çıktı ortaya bence hem takımın genel maaşı hem de Ederson'un yüksek talepleri olabilir

Bence bizimkiler City'nin mecburiyetini bildiği için süre geçtikçe bonservisi düşer ve Toreira ile Davinson benzeri ücretlere alabiliriz diye düşündü ve papaz pilavı yemedi. Büyük bir kayıp ve fiyasko değil neticede ne için alınmadığı belli yoksa uğraşıp uğraşıp alamadı durumu yok. 110 lira bonservisi 2 adama veren takım 3-4 milyon daha teklifi arttıramaz mıydı? belki de günün sonunda eğrisi doğrusuna gelecek. Sakin kalmakta fayda var.

Cümleten geçmiş olsun günün sonunda yine aleti biz avuçladık.

Bunun böyle olacağı belliydi de işte insan yine de ümitleniyor.

Günay ile CL'ye çıkarız yada Altay veya fahiş fiyata Uğurcan gelir bence o bile imkansız artık.

Yazık valla çok yazık. Tarihimizin en büyük bütçesi bu beceriksizlerin eline verilmemeliydi...

Onana’yı herkes United performansıyla değerlendiriyor ama Onana çok iyi kaleci. United’a gidene bir şey oluyor. Şu şartlarda eğer mümkünse hemen alırım hiç düşünmem. Bence son 7-8 senede dünyanın en iyi kalecilerinden biri. Jong Ajax’tan beri izliyorum be beni bu kadar etkileyen nadir kalecilerden biri. Metecan yazmış

Buna zamanında muhalefet edenlerin tepkisi ne oldu?
0 hic olmadi. Divandan once zaten hallolmus oldu isler. İtiraz etse laf etse bosa cikardi yani.

Artik surec takip edilecek kati sekilde. Riva gibi boluk porcuk isler olursa 4 senede falan gelir beklerken daha uzun surede de alabilriz (olmaz gerci bu arada o ama garanti edilen para /hasilat paylasimi yuzde 50 oldugu icin su an emlak piyasasi artis gosterirse OK olunabilr. Genede olabilecek paradan minimuma eyvallah dedik)

Ben en basta temmuzda aldiklari izin ve yetki suresi dolup dolmadi mi diye aradaydim. Nerdeyse son gunlerinde hallettiler o isi.(Katilan diger firmalardan biri RAMs idi, temsilci bile gondermedielr- gostermelikti heralde o. Turkerler denen firma (zorlu center in yakininda projeleri vardi cok iyi bilmiyorum) . Floryada hazirda santiye ve insaat yurutmus firma olmasi kotu degil.

Hasilat ve is takibi maksimum onemli ama

City deplasmanı 11
Jankat
Sallai Mertcan Abdül Eren
Berkan Sara Kaan
Yunus İcardi Zaniolo
323d86fc050ab8d15.jpg

2025'te eray işcan formülü yaşıyıcaz gibi duruyor

Onana’yı herkes United performansıyla değerlendiriyor ama Onana çok iyi kaleci. United’a gidene bir şey oluyor. Şu şartlarda eğer mümkünse hemen alırım hiç düşünmem. Bence son 7-8 senede dünyanın en iyi kalecilerinden biri. Jong Ajax’tan beri izliyorum be beni bu kadar etkileyen nadir kalecilerden biri. Metecan yazmış
Metecan kim ve neden anasını sevmiyor?

Sonra Barış hain Apo hain Yunus hain

Böyle saçma sapan bir maaş skalası olabilir mi yaa

maaş yönetimi rezalet katılıyorum ama hain haindir

senaryo yazıyorum

osimhen 5 sinho 2 sallai 750 bin alsaydı ve barış 2,5 alırken arabistandan aynı teklif gelse yok mu diyecekti

2 haftadır galatasaraya hakaret eden, yağıza canlı yayında mesajla haber veren abisi menajeri ile yol yürüyüp idmana çıkmayan adam sence bu senaryoda 10 milyon euroya hayır mı diyecekti

barış meselesinin elle tutulur bir yanı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri