Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Hatibo cebinden versincuesta 8 milyon çöpe atıldı farkında mıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatibo cebinden versincuesta 8 milyon çöpe atıldı farkında mıyız
En az yarısını karşılayıp bedava yollamıştır.Fb, Diego Carlos, Amrabat ve Livakovic için yaklaşık 35 milyon verdiği oyuncuları kiraladı. Ne kadar aldı ne kadar maaşı ödeniyor bilgisi yok.
Şu rezalet bir durum. Ama bizim Cuesta yangını kadar konuşulmuyor bile.
Mathys Tel olabilir.
Hadi lan yaaaSüleyman Rodop: "Lookman transferinde inanılmaz yoğun bir çalışma var."
Hayırlı olsun
Inter'in inadı bi şekilde kırılır bence. Hakan gelse bile ciğersiz herif lazım ama bence. Torreira'ya bi şey olsa savunma ve koşturma yükünü Lemina tek başına çekemez. Kaan ile falan zaten olmaz, Hakan + İlkay + Sara da o derece koşturan herifler değiller.Hakan gelmiyor oraya U23 ciğersiz bir topçu alınabilir.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TS şampiyonluğa oynamadıkça çok izlediğim bi takım değil sadece şamp. adaylarıyla maçlarına bakıyorum. Bu sezon izlediğim maçlarda iyiydi ama bence geçen sezon mesela Fb maçı fln skandaldı. Yine de haksızlık etmiyim ama o şamp. sezonu oynadığı topu bi daha oynarken görmedimgecen sezon ona yakindi performansi. sadece 2 sezon once baya kotu bir senesi var onun disinda performansi dusuyor diyemeyiz.
O halde barisa bye bye demek kalirSüleyman Rodop: "Galatasaray, Lookman için devrede yarın CL listesi için son dakikaya kadar kovalayacak."
Yusuf'u yok sayıyorum. Zaten kontenjan var hepsine. Kaleci Türk olunca İlkay da gelince el çok rahatladı.Lookman icin sonuna kadar ugrasiyor dedi.. bahsettigi tel defildir muhremelen u23 merkez orta saha
Ugurcan'i soktun bizeYeter mi ula açayim mi bi konu daha
Barış gittiği an iner benceSüleyman Rodop: "Galatasaray, Lookman için devrede yarın CL listesi için son dakikaya kadar kovalayacak."
kısa boylu çok iyi stoperdi interli ivan ama o sanırım ilk sağ bekti sağ bekte de çok iyidi ama stoperde muhteşemdi diye hatırlıyorumorada ivan cordobaya dönüşür umarım ahahaha
Ugurcan hamlesi keyiflerini gotlerinde patlatmistir.- Kerem Aktürkoğlu Galatasaraylıları kudurttu.- Galatasaray'ın elinden Ederson'u aldık.- Aranan kan Asensio geldi.- Fenerbahçe Beko bir kısa daha alacakmış... Günün keyif seviyesi.
adamların kafa uçmuş
sanki şampiyon oldular
Hakan adına üzüldüm, ama 5 tane as oynamak isteyen orta saha rotasyon da zor. Bence 23 yaş altı pres gücü yüksek bir orta saha alınmalı.Hakan işi olmadı...
Yerli havuzunu doldurmak lazımdı.
Hayırlı olsun